Szerintetek is ez olyan elítélendő?
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :-)
Mikor kiirtam a kérdést arra számitottam hogy lesz max 5 válasz, ahhoz képest ledöbbentem mikor meg nyitottam a "kérdéseid" kategóriát :-D
A veszekedésről: Nem akartam a kérdésemmel vitát szítani, remélem majd kibékültük :-D
És a veszekedésbe pedig nem tudok beleszólni, mert nem érint, mivel senki sem kezdett el engem szidni, így úgy gondolom ezt azoknak kell megoldaniuk akik veszekednek! :-) Köszönöm az összes választ! :-)
Hajamról:
Nem zsírosodik annnyira, viszont ez nálam elég változó, mert van amikor vasárnap (akkor szoktam mosni) olyan mintha előtte való nap mostam volna meg, viszont volt már olyan is, hogy vasárnapra már elég zsíros volt! Volt már olyan is hogy 2 naponta mostam hajat, de arról leszoktam mert nagyon zsírosodott, így hogy hetente mosom így nem zsírosodik annyira, bár én még sosem vártam meg milyen lesz 2 hét után, max 1 hét! Köszönöm a tanácsokat/tapasztalatokat/történeteket :-)
13L Voltam amúgy :-)
hát..nekem póthajam van most...igy hetente max kétszer mosok hajat...de az is igaz, hogy előtte se mostam gyakrabban...szerintem ez totál hajtipusfüggő...bááár..régebben sokkal gyakrabban mostam...akkor sem volt jobb...nálam változás nem lett azzal, hogy ritkábban kezdtem hajat mosni:):):)
off: kedves felnőttek...55 éves pedagógus létedre te is gyönyörüen beszélsz:) ha annyira felnőttek vagytok, akkor nem kötöttetek volna be ekkora semmiségbe...ő közölte azt, amit hisz, amit mondtak neki...ennyi...ti meg ugy leosztottátok szegényt, mintha nem is tudom mit mondott volna:D én se bírom a mai kis édes tiniket, de ez a lányka még csak egy rossz szót se szolt lényegében...az egy dolog, hogy nem hagyta magát...már mér kéne?:) mert 55 évesen é(és mellé nem tudom, a többiek hány évesek) beleköttök egy full semmi dologba...attól, hogy idősebb vagy x évvel nem biztos, hogy okosabb is...és ez attól sem függ, hogy pedagógus vagy e vagy sem:) nem ez jelenti azt, hogy tiszteletre méltó vagy-e...:):):) bocsi kérdező az offért...de ez nem maradhatott bennem:):):)
22L
Ha nem igényli a hajad többször(nem zsírosodik pl) akkor nem elitélendő. ha viszont, zsíros akkor mosd meg...
Én 3 naponta mosom. Nem azért, mert zsíros(az olyan 5nap után látszik meg), hanem mert szeretem ha friss, finom illata van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!