Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek is ez olyan...

Szerintetek is ez olyan elítélendő?

Figyelt kérdés
Hetente szoktam hajat mosni.. Legjobb barátnőm erre, azt mondta "Azta én 2 naponta" Utánna mondta másik barátnőm is hogy Ő is hetente szokott.. Olyan elítéltendő ha én csak hetente mosok hajat?
2011. júl. 3. 22:54
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
Te is másokkal törődsz, de egyáltalán ne zavarjon :DDD
2011. júl. 3. 23:33
 22/58 anonim ***** válasza:
0%
10 éve kapcsolatban élek,de mindegy.És nem vagyok háziasárkány.Amúgy meg vegyél vissza kislány,mert elárulod az életkorodat a hozzászólásaiddal.
2011. júl. 3. 23:36
 23/58 anonim ***** válasza:

Te is, nézd már, milyen begyepesedett szerencsétlen vagy :)

Remélem én soha az életbe nem leszek ilyen szánalomra méltó vénasszony

2011. júl. 3. 23:37
 24/58 anonim ***** válasza:
9%

16 évesen mesterfodrászhoz jársz. Nem semmi. Ki az? Zsidró? Hajas?

Van pénz, de te akkor is csak egy kis tini vagy még. Most rögtön felvágtál a mesterfodrásszal. Húha.

2011. júl. 3. 23:38
 25/58 anonim ***** válasza:
47%

Csak jobban tudja, mint te.. :)))

Fél évente meg hagy költsek már a ZSEBPÉNZEMBŐL 6000 Ft-ot fodrászra :)

2011. júl. 3. 23:39
 26/58 anonim ***** válasza:
59%

16 évesen mit tegyek le az asztalra nagyokoskám?:)))

De ha akarod, akkor elmondom a begyepesedett vénasszony arcodnak, hogy 1 éve melózok suli mellett, nyelvvizsgát tettem le június közepén, jövőre előrehozott érettségit teszek.. ;)

Szóval többet, mint te egész életed során. :DD Férjed meg biztos nincs, ki tud elviselni egy ilyen némbert?:DD

2011. júl. 3. 23:41
 27/58 anonim ***** válasza:
Én 4-5 naponta szoktam van amikor hetente. Épp ma mostam és már ahogy szárad benne a hab tök jó bele turni. Ilyenkor ugy szeretem h olyan rackabirka göndör. :D Én amugy meg fésülködni nem igazán szoktam, mivel akkor csak mg sűrűbb hatású lesz a hajam azt igy is 2x akkora fejem van mint egyébként. Csak figyelni kell h be ne rasztásodjon, hajmosás után fél órán keresztül csak fésülöm. Am oylan válig érő hajam van.
2011. júl. 3. 23:42
 28/58 anonim ***** válasza:
0%

Lehet, hogy jobban tudja, de ne te akard már megmondani valakinek, akinek nem is ismered a hajtípusát, hogy hányszor kellene megmosnia.

Majd elmegy ő is a fodrászhoz és megkérdezi tőle (is).

2011. júl. 3. 23:43
 29/58 anonim ***** válasza:

Bezzeg ha nem írom, hogy 16 vagyok, akkor 1 ember se szólt volna be.

Látjátok, ennyit értek! Kor alapján ítéltek meg valakit, mikor halvány lila f*ngotok sincs arról, hogy ki milyen.

Csak magatokat járatjátok le, kedves "felnőttek" :)))

De hát valakibe mindig bele kell kötni, nemde?

2011. júl. 3. 23:44
 30/58 anonim ***** válasza:
7%
10 éve van képzeld,ja és én 17 éves korom óta melózom,de nekünk nemm volt ekkora pofánk tiniként,mint a mostaniaknak,tudtuk hol a helyünk.
2011. júl. 3. 23:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!