Szerintetek is ez olyan elítélendő?
Figyelt kérdés
Hetente szoktam hajat mosni.. Legjobb barátnőm erre, azt mondta "Azta én 2 naponta" Utánna mondta másik barátnőm is hogy Ő is hetente szokott.. Olyan elítéltendő ha én csak hetente mosok hajat?2011. júl. 3. 22:54
11/58 anonim válasza:
A legjobb, ha heti 2-3x mosod.
Heti 1-et én biztos nem bírnám. Már 3 nap után érzem, hogy büdös, 2. nap már nem érzem frissnek..
Én 2 naponta mosom.
16/L
12/58 anonim válasza:
Ha azért mosod heti egyszer, mert nem zsírosodik a hajad, akkor nem elítélendő, hanem irigylésre méltó vagy!
Én már annak is örülnék, ha 3-4 naponta moshatnám a hajam, de 2 nap alatt gyakorlatilag már csurom zsír.
13/58 anonim válasza:
"A legjobb, ha heti 2-3x mosod. "
Látszik, hogy 16 vagy.
Ez egyáltalán nem így van.
Mindenkinek a saját hajtípusához kell igazítani a mosást.
Vannak akiknek hamarabb zsírosodik, vannak akiknek később.
14/58 anonim válasza:
Egy héten maximum 2 az ajánlott. Megértem, hogy az a legjobb ha jóillatú és friss, de ha többx mosod meg, csak kitolsz magaddal.
15/58 anonim válasza:
Biztos hülye vagyok mert hiszek a mesterfodrászomnak. :DDDD Nézzél le légyszíves jobban, mert csak 16 vagyok :) Köszi.
16/L
16/58 anonim válasza:
Nem mindegy ki hányszor mossa a haját ,az ilyen tinipin*knak munka kéne akkor nem lenne idejük ilyenken agyalni.
17/58 anonim válasza:
A "nem zsíros" és a "tiszta haj" között nagy különbség van... Számokban kifejezve pár nap... Mert egy hétig is kibírja a haj zsírosodás nélkül, de az már kérdéses, hogy milyen érzés ha a nyári melegben izzadsz, plusz ráragad a por... Nos, az már minden csak nem tiszta... A hajmosás LÉNYEGE pedig nem az, hogy elérjük: ne látsszon zsírosnak a hajunk, hanem hogy valóban legyen TISZTA!
18/58 anonim válasza:
Ajaj, kezd véresen komollyá válni a helyzet. :D:D
19/58 anonim válasza:
Nem vagyok gyökér csak tele a bugyrom,hogy mindeki a másikkal foglakozik,miért mos x ennyit hajat,miért vesz y ennyi párizsit,közük persze semmi,csak van idejük,magukkal kéne foglakozni,akkor nem tartana az ország itt.
20/58 anonim válasza:
Biztos valami "tinip*nácska" csábította el a férjedet drágám, azért vagy ilyen zabos :) Nem baj, majd megnyugszik a begyepesedett lelked ... HÁZISÁRKÁNY
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!