Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Elítélendő lenne ez?

Elítélendő lenne ez?

Figyelt kérdés

Jövőre esküvőt tervezünk.Elítélendő lenne ha az egyik szülő(jelen esetben ,,apa") nem lenne meghívva,és csak vagy rájön vagy nem?

Több okból is gondoltam már arra,hogy már semmi köze az életemhez...

Köszi az értelmes válaszokat.

2011. júl. 25. 21:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Én sem az anyámat, sem az apámat nem hívtam meg.Nem akartam, hogy ott is részegen randalírozzanak.Nekem meg volt az okom erre, ha neked is megvan, akkor nem tudlak elítélni.
2011. júl. 25. 21:47
 2/5 anonim válasza:

szerintem nem... ha rossz viszonyban vagy vele akkor szerintem nem lesz baj ha nem lesz ott hisz végül is az életed legszebb napja nem?

de mondjuk ha nincs meghívva akkor neki is nagyon nagyon rosszul eshet h a fia/lánya nem hívja meg az esküvőére végülis ő nevelt fel...

2011. júl. 26. 00:20
 3/5 A kérdező kommentje:

Végülis 6 éve Ő mondta(akkor 14 voltam),hogytakarodjak a lakásából mert nem fogom semmire se vinni.Nem lesezk az Ő hőnáhitott agyoniskolázott gyereke.

Alapból úgynézve az egész 14 évet amit együt laktam vele nem nevelt,mert mindig sz*rt rá,semmi programba nem lehetett bevonni.

Most meg nyaral minden évben,eddig meg SEMMIRE se volt pénz amég vele laktam.Mindig volt vlami kifogás,és most is csak a szálya sír,hogy nem tellik semmire se.

2011. júl. 26. 08:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Isten ments hogy meghívd! Ha kiskorodban is ilyeneket mondott rád, mi a garancia hogy az esküvődön nem fog valamivel támadni? Ne rontsd el... ez a te napod lesz.
2011. júl. 26. 10:07
 5/5 A kérdező kommentje:

Kicsit több a kapcsolat mint a köszönő viszony.De nagyon nem hatna meg ha nem lenne ott.

Párom is azt mondja,hogy Ő se hatódna meg ha nem lenne ott.

Csak utána meg tuti ,hogy tenné a fejét,hogy mekkor aszemét vagyok.

Patáliát nem merne tenni mert azt nem élné túl :D

2011. júl. 26. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!