Ez mitől van? És egyáltalán ez "elítélendő"? Furcsa érzések kavarognak bennem.
A tinik mindig azt hiszik hogy többet tudnak a felnőtteknél.Bevallom én is:D de anyukád nem dolgozikv agy mi...?
de egyépként az összeköltözésen inkább csak álmodozz.Mostanság úgyse fog összejönni.15éves vagy vagyis gimnazista.Miből fizetnétek a lakást/házat?Lehet hogy arra képes vagy hogy főzől takarítasz stb. de egy háztartást nagy költség eltartani...és dolgozni még nem dolgozhatsz.Max nyáron de az sem elég 1éven át.
Menekülni akarsz otthonról, amit meg is értek.
Nehéz a helyzeted, manapság felnőtt fejjel is nehéz munkát találni, merthogy:
1. Egy kapcsolatba-házasságba menekülni általában pont az ellenkezőjét fogja hozni hosszútávon, mint amire eredetileg vágytál.
2. Munkát találni, és eltartani magad - lenne a megoldás. De ez még korai, neked, még tanulj inkább.
Szóval:
- tartózkodj minél kevesebbet otthon, tanulj a suliban, könyvtárban, ilyesmi, picit szórakozz, de persze nem azt mondom, hogy folyton valami kocsmában lógj a haverokkal.
- tanulj minél jobban, tervezz valami karriert magadnak, és erre törekedj
Ez legyen az első, hogy most a sráccal mennyire mélyül el a kapcsolatod pár év múlva, azt én nem tudhatom, de annak idő kell, most még mindenképpen korai összeköltözésre gondolnod.
tudom hogy ehhez nincs közöm, de mivel 3 éve jártok, gondolom már lefeküdtetek
nagyon vigyázzatok ezzel
egy fiatalkori terhesség nagyon nehéz dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!