Szerintetek is ez olyan elítélendő?
Figyelt kérdés
Hetente szoktam hajat mosni.. Legjobb barátnőm erre, azt mondta "Azta én 2 naponta" Utánna mondta másik barátnőm is hogy Ő is hetente szokott.. Olyan elítéltendő ha én csak hetente mosok hajat?2011. júl. 3. 22:54
31/58 anonim válasza:
Nem megy fodrászhoz, egyértelműen nincs pénze rá.
Ezért ilyen irigy és kötözködő.
32/58 anonim válasza:
Felnőttként viszont biztos nem tudod, hol a helyed...
33/58 anonim válasza:
Irigy lennék, mire a zsebbpénzedre,fodrászodra,megcsinálom magam ha kell,vagy megcsinálja a barátnőm(fodrász)ingyen.
34/58 anonim válasza:
Amúgy pofája a lónak van. Ennyire buta vagy? Vagy kicsi az IQ-d? Tudod, az a korral arányosan ne növekszik :)
35/58 anonim válasza:
Ma aratnak a tinédzserek válaszai. :D Komolyan, annyit lehet röhögni rajtuk...
Amúgy nem kell leírd a korod, mert látszik az írás- és gondolkodásmódon, amit az irományod által kivetítesz. A szóhasználatról és a nemlétező választékosságról nem is beszélve...
36/58 anonim válasza:
Inkább irigykednél arra, hogy én magyar létemre tudok helyesen írni. :D
Barátaid pedig biztos, hogy nincsenek.
37/58 anonim válasza:
Vannak barátaim képzeld,közöd hozzá amúgy nulla.
38/58 anonim válasza:
Ez egyre jobb :) Folytasd kérlek az élettapasztalatodból merített bölcseleteket, mert ilyen jót rég nevettem :D
39/58 anonim válasza:
Mint ahogy neked jogod sincs ahhoz, hogy le tinip*názz másokat.
40/58 anonim válasza:
Ostoba kis csitri szálljál már magadba a 16 éveddel.
55N pedagógus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!