Szépek a cigánylányok?
Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 19:54
71/74 anonim válasza:
Kedvencem: "ezek a hülye b*zi magyarok tiszta rasszisták, dikk".
73/74 anonim válasza:
Szerintem igénytelenek magukkal szemben és másokkal is! Lenéznek mindenkit, bántják a másikat, tiszta csillogós-villogós a viseletük. Eddig nem voltam rasszista amig meg nem vertek többször is a suliba. Az volt az érv rá: Mert halálfehér vagy, csúnya nagy szemem, túl kicsi fogam van, ja és nem birták elviselni h rocker vagyok... Akik megvertek kakibarnák voltak és harmadjára 9.esek, ellógnak az utolsó 4 óráról, nincs egy értelmes mondatuk sem, én gyűlölöm őket ezek után, főleg hogy hallom a híreket, cigányok megölték ezt-azt. Minek jönnek Magyarországra ha itt sem dolgoznak?! Oh persze segély! Ne is lepődjenek meg a cigányok ha rasszisták a Magyarok. Változtassanak. Nekem cigány szó- Elfajzott korcs jut az eszembe.. Egy cigány most ezt a hasonlatot látta, máris az járhat a fejében " Hú, de meg verném! " Igen mert nem tudnak érvelni.. És még sorolhatnám.... 15 éves Magyar lány.
74/74 anonim válasza:
van 1-2 de a többi csúnya retek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!