Szépek a cigánylányok?
Egy kaptafa az összes cigánylány,mind egyformák vagytok-hosszú fekete haj,lila száj,sötét bőr,giccses ruha,kis fekete bajuszka,nagy pofa,tanulatlanság.A jó alak csak addig tart,amíg gyereket nem szültök,akkor mindehhez társul még egy holdvilág arc meg egy méretes s.gg.Meglehetősen unalmas.A magyar nő szőke,vörös,barna,fekete,szeplős,kreol bőrű v fehér,rövid hajú,félhosszú v hosszú,változatos,kiben ez a szép,kiben amaz.
Én a helyedben nem büszkélkednék vele h cigány vagy.
Fúú, hát rendesen eltértetek a témától :) Valahogy, ha ilyen "cigányos" kérdés van, mindig 100-an írnak körülbelül, és valahogy mindig "vita" lesz a végén. :)
Az én véleményem az, hogy vannak szép cigánylányok nem tagadom, de én személy szerint nem tartom őket valami szépnek, mert túl sok rajtuk a csicsa :)
Egyébként, hogy akkor most témánál legyünk, felesleges ezen veszekedni, hogy cigány meg magyar meg satöbbi. Együtt kell élnünk, sajnos vagy nem sajnos ez van.
Rengeteg cigány szidja a magyarokat, dehát könyörgöm ez itt Magyarország:) el lehet költözni, akinek nem tetszik.
Viszont van olyan roma, aki többre vitte mint sok-sok magyar. Úgyhogy, a fikázásnak itt nincs helye, kedves kérdező ne is kapd el ilyeneken a vizet, hisz elmondásod szerint te egy okos lány vagy, mutasd is meg! :)
Biztos vannak szép cigány lányok, de én még egyet sem láttam (bár nem is figyelem és ritkán találkozok cigányokkal).
Sopronban élek, gimnáziumokban nincsenek cigányok, esetleg szakmunkás osztályokban.
Határközelsége miatt egyre több telepedik ide, garázsokat vettek és oda költöznek be és kijárnak lomizni..
A nők pedig prostituáltnak járnak ki.
Nem általánosítás, magyarban is van ilyen nyilván, de tagadhatatlan, hogy cigányban jóval több.
Egyik tanárom mesélte, hogy egyik nap sétál az utcán és egyszer csak odalép hozzá egy cigány lány és annyit mondd, hogy 'aggyá pénzt', mire a tanárom, hogy nem, erre a lány, hogy 'akkor b*szodjál meg..'. És ő még az iskolába járó réteg..
A cigány lányokat, akiket itt látok néha napján, télen is kint van a derekuk, 16 éves és terhes közben cigizik, lehetne akármilyen szép az arca, nem tudnám szépnek látni.
Örülnék ha változna a helyzet, de hát a szomszédunkat pár hete rabolták ki, elfogták az elkövetőket és cigányok voltak.
màr ne is haraudj kérdezö, de Te teljesen úgy beszélsz a magyarokról mint ha Te nem az lennél. elvileg ha a magyar keveréknép akkor a magyar cigànyok is a magyarokhoz tartoznak, szval nincs olyan, hogy csak cigàny-vagy magyar.
ennek ellenére megàllàs nélkül magyarról meg cigànyról beszélsz, aminek nem sok értelme van. ez inkàbb azt jelentené h a magyar cigànyok, és a többi nem cigàny, aki magyar, (mivel több nemzetiség is van itt)
ha mégse így van, és Te nem vagy magyar, és Te nem szereted öket, akkor szerintem nagyon gyorsan takarodj el jó messzire :)
Nem egyáltalán nem azok. Én zálogházban dolgozok, elég sok roma megfordul nálam. A stílusuk giccses, arcuk ritkán szép, ha az is hatalmas test társul hozzá. Nagyon buták és primitíven viselkednek mint az ősemberek. A többségük kövér elhízott a sok egészségtelen ételtől. 25 éves korukra 40-nek néznek ki. A bőrük általában sárgás libafos színű, amihez szag is társul, a szájuk rusnya lila.
Nem csodálom, hogy a cigány pasik is a magyar lányokat nézegetik... Sajnos elég sokan bepróbálkoznak nálam a munkahelyemen. Pfuj :S
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!