Egy szép cigányt nem láttam még..se nőben,se férfiban.
A magyar nők a legszebbek,nem hiába van ez a mondás. ;)
Tudod veletek cigányokkal az a baj,hogy nagy az egótok...csak az a baj hogy a semmire. :)
2011. jún. 7. 20:58
12/74 anonim válasza:
Utolsó:DD
2011. jún. 7. 21:00
13/74 A kérdező kommentje:
nagy gond az általánosítás! de én inkább nem általánosítok, hogy milyenek a magyarok.
mi tanultak vagyunk, dolgozunk becsületesen! nálunk egészséges, hogy ennyire szeretjük a szépet! és minél több negatívum ér bennünk (saját családom és barátaim) annál összetartóbbak leszünk!
2011. jún. 7. 21:01
14/74 anonim válasza:
Valóban felesleges általánosítani, mert Én is ismerek nagyon rendes cigány családot!
Ismerek nagyon szép, söt gyönyörü cigánylányt, csak sajnos Magyarországon az elöitéletek miatt nem mernék belevágni még, ha fülig szerelmes lennék akkor sem. Sajnos.
Németországbam például rengeteg Török van vagyis rengeteg gyönyörü török Nö, akik szerintem hasonlítanak a cigányokra.
Kedves kérdezö, azt pedig hogy Ti szebbek vagytok a Magyaroknál, szerintem ez egy általad sem komolyan gondolt megfogalmazás. Inkább szebbek vagytok másoknál, de ez is relatív, hiszen kinek mi a szép.
2011. jún. 7. 21:11
15/74 anonim válasza:
Nem jó általánosítani, de...
Egzotikus(abb) arcvonások, sötét bőr, ez szép. Viszont a sötét összhangba a szőke melírok, meg a mindenféle csicsás-giccses-ízléstelen ruhák elcsúnyítanak mindenkit, főleg, hogy akikkel eddig összehozott a sorsom, ápolatlanok voltak, nem adtak magukra. Ha foglalkoznak a hajukkal, nem zsírosan lóg, ízlésesen öltözködnek, akkor gyönyörűek.
Viszont a viselkedés, a viselkedés... Az bizony illúzióromboló. A káromkodás, az egoizmus, az utcán beszólogatás, paraszt viselkedés tönkretesz egy egyébként szép arcot.
2011. jún. 7. 21:18
16/74 anonim válasza:
láttam már igazán szépet, de nyilván ezt csak akkor tudom megmondani, ha ápolt meg minden ami kell. én magyar vagyok és jóval egzotikusabb vagyok az átlagnál, de nem vagyok egyedül. szóval ha ezt nézzük amennyi egzotikusan szép lány van a magyarok között, annyi szépet lehet találni a cigányok között is. viszont a magyaroknál vannak nem egzotikus szépségek is. és ez teljesen ízlés dolga szerintem, h kinek jönnek be a barnább kinek a világosabb összhatású lányok. hidd el, h sokan vannak akik szörnyűnek tartják ezt az egzotikus beütést. én mondjuk szeretem. de nekem a cigányok nem pont egzotikusak, hanem jellegzetesek. igazából van ez az arab kérdés. van amelyik cigány vallja, h a cigányság onnan származik, van amelyik tagadja. fogalmam sincs, h mi az igaz, de szerintem senkinek sem. pusztán én az egzotikus helyett az arabos kinézetet használnám. szóval most nem a származásotokat próbáltam meghatározni, hanem a kinézeteteket viszonyítani valamihez. nekem meg akármilyen bután hangzik az arab nők, amellett h különlegesek, nem kifejezetten egzotikusak, hanem olyan "arabosak". lehet furán hangzik, de ez teljesen egyéni vélemény:)
2011. jún. 7. 21:48
17/74 anonim válasza:
Mutass képet!:)
2011. jún. 7. 21:56
18/74 anonim válasza:
Szerintem is szépek a cigánylányok az más kérdés, hogy te egy kicsit el vagy szállva magadtól. Azt azért nem mondanám hogy a cigánylányok szebbek a magyar lányoknál, mert egy ilyen összehasonlítás teljesen értelmetlen, magyarok közül és cigányok közül is van aki teljesen más típus, tehát pl egy világos bőrű szeplős lány, egy kifejezetten sötétebb cigánylány és a kettő közötti átmenet is máshogyan szép (ugyanígy máshogy szép egy ázsiai egy délamerikai, és egy fekete nő és még lehetne sorolni). Szóval szépek a cigánylányok is, de a nem cigányok között is ugyanolyan arányban vannak szépek. Inkább csak ízlés kérdése, hogy kinek mi tetszik jobban.
2011. jún. 7. 22:08
19/74 anonim válasza:
Ja, mi ne általánosítsunk, de te bátran kimered jelenteni, hogy szebbek vagytok az összes magyar lánynál...
2011. jún. 7. 22:22
20/74 anonim válasza:
Nekem a cigány kislányok tetszenek, ők még ártatlanok a nagy fekete szemeikkel, és gyönyörű hajukkal, tényleg szépek, de a legszebbek a néger kislányok:-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!