Kijelented,hogy a cigány nők szebbek,tehát valahol jobbnak gondolod magad a magyaroknál és amikor nem értenek veled egyet akkor besértődsz.
Hiába hiszed magad inteligensnek,attól még csak egy vagy a sok közül.Ezt pont az egod mutatja.
2011. jún. 8. 14:45
32/74 anonim válasza:
Tipikus cigány vagy, van egy kis szépséged és akkor szerinted mindenki elbújhat melletted egyből. Mi ne általánosítsunk? Te mit teszel? Gondolkozz ember! Legyél büszke magadra, az természetes de ne úgy hogy az egód az eget veri.
2011. jún. 8. 15:00
33/74 A kérdező kommentje:
:) tipikus cigány? jah?! tipikus nyers, búval baszott, utálkozós, fapofájú magyar. én is tudok általánosítani! normális voltam, erre ez van. szítatok mindig mindent, de mikor ki kell állni, elbújtok! egy széthúzó nép vagytok, akik annyira utálatosak, hogy dögöljön meg a szomszéd tehetne is akár. ez kell?
2011. jún. 8. 15:27
34/74 anonim válasza:
Bolond aki enged a provokálásnak,engem az ilyen véleménye nem érdekel:)
2011. jún. 8. 15:36
35/74 anonim válasza:
Még lereagálnám azt,hogy a Magyar elbújik amikor ki kell állni.Hát bolond lenne 20cigány ellen egyedül menni,mivel ők álltalába csak akkor nagyszájúak,ha csapatban vannak,mert egyedül gyávák:)
2011. jún. 8. 15:39
36/74 anonim válasza:
általába*
2011. jún. 8. 15:40
37/74 A kérdező kommentje:
sokszor láttam már olyat, hogy több magyar volt a színen, mint cigány, de inkább elfordították a fejüket. nem fognak össze. nem védik a gyengébbeket. a cigányok meg kiforgatják mindenéből. sztetek hogy van ez? (én nem a bűnözést képviselem, de egy nemzet tartson ki egymás mellett) hát erre a magyarok képtelenek, én nem is értem azt a pár csatát, hogyan nyerték anno, pár száz évvel ezelőtt.
2011. jún. 8. 15:43
38/74 anonim válasza:
Mert sok cigány sunyi(nem mind)és a törvény nem bünteti őket.
Ha a többiek megvédenék,akkor másnap 100an mennének a cigányok megtorolni.Az országban a Magyar nem állhat ki magáért,mert a törvények ellenük vannak.Ez az én véleményem.
2011. jún. 8. 15:54
39/74 anonim válasza:
Pár száz évvel ezelőtt meg nem voltak ilyen törvények ugyebár...
2011. jún. 8. 15:55
40/74 anonim válasza:
Mivel mondtam,az én nagyapám is cigány volt,nem itélem el mind,de tény,hogy a nagyrészüket igen.Számomra nem az a cigány aki roma származású,hanem az,aki úgy viselkedik.És sajnos a 90%-uk úgy viselkedik.
Jó pl. rá amikor utazok haza a buszon,az egyik iskolánál felszállnak vagy 30an,irdatlan bűz lesz,kötekednek mindenkivel ok nélkül és hagy ne soroljam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!