Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szépek a cigánylányok?

Szépek a cigánylányok?

Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 19:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 A kérdező kommentje:
hát az a ti szégyenetek, hogy ilyen törvényeket alkottatok magatoknak, a saját országotokban! de ha legalább nem is ti tettetek így, tenni kéne ellene, összefogni és változtatni! a cigány is csak azt teszi, amit megengednek neki! olyan mint egy kisgyerek, addig feszegeti a húrt, amíg a határok meg nem mutatkoznak! sztem sem szabad hagyni, hogy bűnözzenek! a természetünk megint más kérdés: aláírom, nagyobb a szánk, az egonk, szeretjük a szépet. de ez nem azt jelenti, hogy mindenki bűnöző.
2011. jún. 8. 16:04
 42/74 anonim ***** válasza:
Nem mindenki,csak nagyrészük.Én is feszegethetném a határokat,de nem lopok,csalok,gyilkolok,mert az önérzetem nem engedné.Kár ezen vitatkoznunk,változtatni sajnos nem tudunk ezen,sem Te,sem én.Az biztos,hogy én inkább meghalok,minthogy bármikor hagyjam magam akárkinek is...de ez csak én vagyok.Nem lehet egyforma mindenki.
2011. jún. 8. 16:21
 43/74 anonim ***** válasza:
Elképesztő mekkora egod van.. Ha nem lennének a törvények, akkor szerintem fele ennyi cigány lenne.. Az pedig igaz,hogy a cigányok ellen nem lép fel senki, mert nem akarja, hogy balhé legyen. A legtöbb cigány csak a segélyre megy.. Minél több gyerek annál több pénz bezzeg dolgozni nem tudnak (kivételek is vannak persze). Nem hajlandóak dolgozni, mert végülis minek,ha kapják a pénzt. Én egy fillért nem adnék nekik, amíg nem kezdenének el dolgozni. És igen van szép cigány lány, vannak kulturáltak is,de sajnos nagyon kevés. Ez az én véleményem és kész
2011. jún. 8. 17:25
 44/74 anonim ***** válasza:

Kérdező, rendesen megmozgattad itt az embereket :) igazából bennem is sokminden merült fel, de nem írok le csak annyit, hogy sajnos jelenleg olyan a társadalmi helyzet Magyarországon, hogy vigyázni kell, mert pusztán a cigány szó is képes indulatokat kiváltani... ahogy ez látszik itt is.

Pedig mennyivel boldogabb lenne mindenki, ha tényleg csak annyi jutna eszünkbe a szóról, hogy mennyire szép, egzotikus lányok és nők, milyen érdekes kultúra. De ez nincs így, és erről személy szerint ti se tehettek meg én se, sőt, ha ti tisztességesen, becsületesen, békében akartok élni, akkor kb egyenlő mértékben vagyunk az áldozatai ennek a helyzetnek :|

minden az EGYÉNEKEN múlik, sosem "cigányokon" vagy "magyarokon", szóval mindenki itt, peace...

2011. jún. 9. 07:09
 45/74 anonim ***** válasza:
96%

Vannak köztük szépek, úgy, mint bármelyik nemzetiségben vannak szebbek, és kevésbé szebbek.

Ha annyira szépnek tartjátok magatokat, akkor mehetnétek más országba, lássanak ott is. :D Vigyétek a rokonságot is.

2011. jún. 9. 09:53
 46/74 anonim ***** válasza:
95%
Csak nekem tűnt fel h ő elmondhat minket arrogáns meg fapofájú magyaroknak, de ha mi mondunk valamit a cigányságról akkor egyből támad:D Ez már vicc komolyan xD
2011. jún. 9. 16:08
 47/74 anonim ***** válasza:
92%
Visszatérve a kérdésre....nem muszáj egy magyarnak hófehér bőrünek lennie (bár az is lehet szép és egzotikus), mert ha kimegy a strandra napozni, vagy a földbe DOLGOZNI, akkor elér olyan színt, ha nem szebbet, mint a cigánylányoké. És nem hiszem, hogy attól egzotikus valaki, hogy barna a bőre. Egzotikus lehet egy természetes szőkésbarna haj világítóan kék szempárral (ami ugye nektek nincs) De van csokibarna szemű magyar is, az is visz egy kis szépséget az arcba (jó tudom, a ti szemetek is barna), viszont egy zöld szem is gyönyörűvé tudja tenni a viselőjét. A cigánylányok egyformák, barna bőr, barna szem, barna haj, én ezt nem találom különlegesnek, amúgy meg az, hogy nem teszel fel képet, az csak azt bizonyítja, hogy nem mered magad megmutatni. :) Meg találn félsz (?), hogy túl sok lenne a negatív kritika. ;)
2011. jún. 10. 08:03
 48/74 anonim ***** válasza:

Nagyon ritkák a szép cigány lányok,annál több a ronda,ápolatlan cigány lány.De ez van magyar nőkben is vannak szépek és csúnyák,mint mindenhol.

A cigóknak tényleg nagy az egójuk,azt hiszik mindent megtehetnek.PL:gyilkolnak.

2011. jún. 10. 13:21
 49/74 anonim ***** válasza:
Persze h általánosítanak, mert nagyon kevés a rendes cigány .
2011. jún. 14. 11:19
 50/74 anonim ***** válasza:
Jah igen, miért alkottunk ilyen törvényeket stb... Orbán a kedves elnök úr is c-típusú (cigány), szval erről ennyit. De az a hír járja hogy a következő választást a Jobbik nyeri meg. Én is rájuk fogok szavazni, mert akkorra lesz szavazati jogom. Na meg igen, egótok van mint állat, a törvény titeket véd. Hidd el, csak egy hétre költözz ide hozzánk, te is meg fogod utálni a fajtádat, mivel már párszor kijelentetted hogy normálisak vagytok. Jah és erről a tiszta magyarságról csak annyit, hogy a magyarok ázsiából indultak meg és keveredtek mindenféle néppel, többek között törökökkel is, no meg a hunok is hozzánk olvadtak be. Szóval tiszta magyar csak úgy van, ha a gondolkodásmódja is magyar. Azaz kész lenne harcolni a hazájáért, megvédeni a társait/barátait bármi áron... Na, ilyenek a magyarok, szóval általánosítok egy kicsit: magyarok=hungaristák.
2011. jún. 18. 22:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!