A ciganylanyok mitol olyan szepek?
Figyelt kérdés
2010. aug. 6. 01:50
1/15 anonim válasza:
Rohadtul nem azok elhiheted. (én mondom mint férfi, te mint nő (gondolom) nem tudhatod, hogy mi a szebb)
4/15 anonim válasza:
Ez már megint egy hangzatos közhely. Én amelyiket ismerem, az mind csúf, mint az ördög...
5/15 anonim válasza:
Én 1 szép cigánylányt ismerek, de ő is igazából akkor szép ha kivan sminkelve, szép ruha stb. Belegítőbe ő is ez mezei kis cigánylány és semmi extra nincs benne.
6/15 anonim válasza:
Szubjektív, de amennyivel szebbek, annyival korábban is öregednek.
Még egy közhely.
7/15 anonim válasza:
én ismerek egy nagyonszép cigánylányt csak annak fehér a bőre és nem cigány
8/15 anonim válasza:
Nem szépek. Én még egy olyat sem láttam.
35f
9/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem szépek, én még 1et sem láttam amelyik szép lett volna...És még ráadásul sokkal hamarabb öregednek meg csúfulnak be(mégjobban)...
10/15 anonim válasza:
Még ha némelyiknek véletlen az arca szép is lehetne, olyan görbe trampli a tartása, meg az arckifejezése hogy az életkedvem is elmegy, de jó messzire! Meg ha meg is szólalnak a jellegzetes sipítozós dikmá hangjukon... áááááá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!