Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szépek a cigánylányok?

Szépek a cigánylányok?

Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 19:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 anonim ***** válasza:
Vannak nagyon szépek a cigánylányok között, szerintem is egzotikus, szép arcuk van, DE vannak bűn rondák, ahogy magyarok között is szépek meg rusnyák. Ti biztos szépek vagytok :) de több értelme lett volna, ha beteszel rólatok egy képet, és azt kérdezed, tetszik-e, úgy senki nem ment volna bele általánosításba.
2011. jún. 8. 02:50
 22/74 anonim ***** válasza:
Azért kíváncsi lennék én is rád meg a barátnődre, hogy mennyire vagytok szépek, és mennyire hajazzátok le a magyar lányokat. Mert én magyarok közt is ismerek olyat, amelyik egzotikus szépségű, karakteres arcú, gyönyörű hajú. Szóval szerintem amíg nem teszel fel magadról képet, addig itt mindenki egoistának és beképzeltnek fog tartani, aki ráadásul még meg sem meri mutatni magát, úgy nyilatkozik. Én anno tettem fel magamról ide képet, csak pozitívumot kaptam, egyetlen egy negatív hozzászólás sem volt a képemhez, de valószínű ebben az is közrejátszott, hogy nem fényeztem magam, nem vagyok magamtól elszállva, és a hozzászólások után is megmaradtam olyannak, amilyen előtte voltam. :)
2011. jún. 8. 11:42
 23/74 A kérdező kommentje:
hát én szívesen rakok fel képet magunkról, de azért nem nem teszem, mert nem akarom, hogy az ismerőseink ezen csámcsogjanak, hogy mi itt reklámozzuk magunkat. én nem tartom ezt jó dolognak, hogy vki felrak egy képet ide és megkérdezi, hogy na milyen vagyok.. számomra ez gyerekes. különben meg a kérdés, hogy szépek a cigánylányok. és nem az, hogy mi szépek vagyunk-e. az mellékes, hogy megjegyeztem, hogy mi szebbnek találjuk magunkat, mint a magyarlányokat. bocsánat, hogy elmertem ezt mondani, de még jó, hogy van önbizalmunk!
2011. jún. 8. 13:48
 24/74 A kérdező kommentje:
azok a magyarlányok, akikben van egzotikum. hát.. egészen biztos, hogy nem színmagyar! biztos, hogy van benne vmi keverék, még az is lehet cigányvér. alapból a magyaroknak általában világosbarna bőrük van. nekünk elég sötét bőrünk van, messziről rikít, hogy cigányok vagyunk.
2011. jún. 8. 13:51
 25/74 anonim ***** válasza:
100%
az biztos.
2011. jún. 8. 14:10
 26/74 anonim ***** válasza:
89%

1. a cigányok bőre nem szép barna,hanem valami barnás fos szinű.

2. alapból van egy szaguk még ha tisztálkodnak is.

3. a hajuk hiába hosszú,álltalába kócos vagy mivel még sosem volt vágva olyan töredezett és fénytelen,hogy rossz ránézni

4olyan egójuk van a nagy semmire,hogy egy értelmes pasi se foglalkozna velük

5.mondom ezt úgy,hogy nagyapám sajnos cigány,de hálistennek ezt meg nem mondaná senki.

2011. jún. 8. 14:10
 27/74 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ha tanultál törit akkor tudnád hogy szinte egy tiszta magyar sincs. Ugye a bevándorlások... Éppen ezért mondják a magyarokra h a legszebbek mert "keverékek". És a kérdésre válaszolva.Igen vannak tényleg szépek, de hogy az őszintét megmondjam nem sokkal találkoztam eddig. Úgyhogy most már énis kíváncsi vagyok rád/rátok, hogy milyen is a szép cigánylány.:)
2011. jún. 8. 14:13
 28/74 A kérdező kommentje:
nem kéne általánosítani! attól, hogy sok a buta, tanulatlan cigány, vannak pár százalék, aki normális. mi sztem azok vagyunk.
2011. jún. 8. 14:14
 29/74 anonim ***** válasza:
kimondta h buta vagy? Emlékeztettelek erre az eseményre, ez nem ugyanaz.
2011. jún. 8. 14:21
 30/74 A kérdező kommentje:
na jól van! én befejeztem ezt a kis társalgást, semmi értelme, hogy itt a két nép fikázza egymást. majd az élet eldönti, hogy ki mire viszi. nem itt a fellegekbe beszélni ezen az oldalon. köszi a sok véleményt, máskor tárgyilagosabb kérdést teszek fel, ez kicsit szubjektív dolog volt, és csak az ellentétek jöttek ki! isten áldjon bennetek!
2011. jún. 8. 14:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!