Manapság még mindig divat a kényszer hajvágás gyerekeknek szülők által előírva? Voltam ma fodrásznál és láttam hogy akarata ellenére megnyírták szegény gyereket nullással
Figyelt kérdés
2024. máj. 22. 16:56
31/33 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz ha egy gyereket megnyírnak kopaszra főleg ha fiú. Én is voltam nullással kopaszra nyírva lány létemre,szüleim azt hitték így szebb lesz a hajam persze nyári szünetben..igaz, először lekellett fogni ahogy nyírtak aztán még a tarkómat is borotválták ahogy kész lett mérges voltam hogy akaratom ellenére kopaszra nyírtak, aztán megszoktam és még meg is szerettem mert olyan kényelmes volt hogy nem volt vele gond.Utána már én kértem minden nyár elején hogy legyek kopaszra nyírva :D
32/33 anonim válasza:
31es most milyen frizurád van mekkora a hajad?
33/33 arvaie válasza:
60 éves nagyiként szinte rosszul vagyok azt olvasva hogy egy pici embert ilyen szinten vesznek semmibe és aláznak meg! A kedves szülő aki ilyeneket művel a gyerekével ne csodálkozzon azon ha megöregszik hogy az ajtót sem nyitják rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!