Manapság még mindig divat a kényszer hajvágás gyerekeknek szülők által előírva? Voltam ma fodrásznál és láttam hogy akarata ellenére megnyírták szegény gyereket nullással
Figyelt kérdés
2024. máj. 22. 16:56
11/33 A kérdező kommentje:
Fel is lehet kötni a hajat melegben, nem kell megnyírni őket mint a birkákat...
2024. máj. 26. 10:26
12/33 anonim 

válasza:

ismerek ilyet én is, viszont ott az anyjuk csinálja mindenkinek a haját. persze kétféle hajat tud, az egyik egy elég igénytelen, semmilyen buzzcut, meg az hogy egy hosszra levágja a lánya hosszú haját, mert hát gender jelölő. ő persze jár fodrászhoz meg ombre haja is van... :D elég undorító.
13/33 anonim 

válasza:

Nem olyan nagy tragédia ez, kedves kérdező. Nekem a lányom például heti négyszer úszik. Imádja. Mondtam neki, hogy csak akkor engedem, ha levaghatom a haját, mert nonszensz, hogy dugdossam a hosszú haját úszósapkába mindig meg szárítgassam heti négyszer. Szó nélkül belement,a fodrásztól azt kértem, hogy pár perc alatt megszarithato hajat vágjon. Ő le akarta gépelni tüsire, de mondtam, azt azért ne, elég ha jó fiusra levágja. Amit láttál, az milyen nemű és korú gyerek volt? Jól értem, hogy kopaszra nyírták?
14/33 anonim 

válasza:

8-as milyenre nyírtátok őket? És mit szóltak hozzá? Én is megakarom nyíratni jó rövidre a lányomat nyárra
15/33 anonim 

válasza:

14-es, gepelsz majd vagy fiús lesz?
16/33 anonim 

válasza:

8as vagyok ilyen 1-3mm nyírjuk nagyon jó nekik
17/33 anonim 

válasza:

Megint a 8as vagyok de akar a géppel a nullás (0.5mm) az is mehet
18/33 anonim 

válasza:

Húh, jól megkopasztod őket akkor. Nem sírnak?
19/33 anonim 

válasza:

Az ilyen szülőknek kellene letolni a haját fél centisre.
A nyár alig pár hónap. Nem igaz, hogy nem lehet máshogy megoldani, csak megkopasztani a gyereket.
20/33 anonim 

válasza:

8as vagyok nem sírnak tetszik nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!