Mennyire gyakori, hogy valakinek a szülei miatti kényszerből kell rövidre vágatnia a haját?
Vagyis, hogy nem akarja, de a szülei erőltetik.
Nekem is egyszer fiúsan rövidre vágatták lány létemre, azóta is irtózom a rövid hajtól.:(
Nektek volt ilyen “élményetek”?
2020. júl. 27. 20:36
1/10 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, kb 8 éves lehettem és levágattatta fül alá érőre. Én nagyon nem akartam, de azt mondta, hogy mivel nem tudom kezelni a hajam (nem szerettem fésülködni, mert húzott), muszáj levágni rövidre. Utáltam és alig vártam, hogy megnőjön legalább vállig érőre. Utána megnövesztettem és azóta is mindig hátközép vagy derékig érő. Ahogy hallom ismerősöktől, kiskorban nem ritka, hogy a szülő nem akar szenvedni a gyerek hajával és ezért inkább rövidre vágatja.
2020. júl. 27. 21:03
2/10 anonim válasza:
Nálam (lány) pont fordított volt a helyzet: amíg a szüleimmel éltem, sosem engedték meg, hogy rövidre vágassam a hajamat, pedig nagyon szerettem volna kipróbálni. Nemrég összejött, hogy elköltözzek külön albérletbe, és az egyik első dolgom az volt, hogy teljesen kopaszra nyiratkoztam.
2020. júl. 29. 12:24
3/10 anonim válasza:
Nekem is úgy dettó mint az elsőnél. Olyan negyedikes lehettem és olyan mellig érő hajam volt és akkoriban nem használtam balzsamot (mert nem tudtam, hogy ilyen van...). Ezért anyukám otthon fogta és az első késsel ami a kezébe került váll fölé levágta a hajam. Aznap végig sírtam és utána könyörögtem anyukámnak, hogy ne kelljen iskolába mennem. Sajna ez anyukám nem nagyon hatotta meg szóval kénytelen voltam menni..de kapucnival:D.
Az akkora sokk volt, hogy én azóta csak növesztettem a hajam derékig érőre. Most 19 éves fejjel hagytam, hogy egy fodrász levágja hátközèpig.
Szóval büszkén mondhatom, hogy nekem 11 évig tartott elfogadni egy ilyen traumát és hála anyukámnak (akit én teljes szívemből szeretek!) valószínűleg soha nem fogom rövidebbre vágatni.
2020. júl. 29. 21:36
4/10 anonim válasza:
És 3. válaszoló vagyok nem késsel hanem ollóval vágta:D
Az oka pedig az volt, hogy nagyon nehéz volt fésülni...
2020. júl. 29. 21:38
5/10 anonim válasza:
Az osztályban én voltam a legjobban megnyirt kislány, ami bántott nagyon.
2023. febr. 21. 23:16
6/10 anonim válasza:
Én azt tapasztaltam, hogy a szomszédom a feleségét kényszerítette hajlegépelésre.
2023. júl. 25. 14:42
7/10 anonim válasza:
6-os, én meg részese voltam ilyennek
2023. júl. 25. 14:50
8/10 anonim válasza:
7-es, miért kopasztottak le?
2023. júl. 25. 15:09
9/10 A kérdező kommentje:
6-7# micsoda? De miért?
2023. júl. 25. 16:04
10/10 anonim válasza:
6-os vagyok. Inflagranti kapta a nőt, és fondorlatosan kopaszra gépelte
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!