Mi van, ha a hugom majdnem kopaszra nyírt?
(Fiú vagyok) - Nekem ilyen tipikus felnyalt hajam van (mint például Adam Levine-nek).
Arra kért a hugom, hogy hagy vágassa le nekem a hajamat. Nem rajongtam az ötletért, de végül belementem.
Mikor elkezdődött a hajvágás, megkérdezte:
-Meglephetlek?
Arrakért, hogy csukjam be a szemem, mert a végeredmény meglepetés lesz. Éreztem, hogy előszőr az oldalát nyirta fel, majd ollóval kezdte vagdosni a teteét. Azt hittem, hogy csak kiigazítja, vagy egy kicsit vág csak belőle.
Aztán a f*szt! Mikor kinyitottam a szemem, konkrétan 2 centisre vágta le.
Tehát amit eddig feltudtam nyalni, az így már nem létezik. Vagyis igazából létezik, de az ilyen kis szutyok rövid.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy tudtok valamit, ami miatt gyorsabban visszanő? A hugom azt mondta, hogyha még a mostani maradékot is lenyirná, akkor lehet, hogy gyorsabban épülne vissza. De nem bízok benne. Ugyhogy ja...
Az ebból: [link]
Ez lett: [link]
Úristen fiú létedre mekkora probléma hallod. :D :D :D
Ne nyávogj már a hajad miatt. Majd visszanő.
Nem a hajaddal kéne kéne foglalkoznod hanem az eszeddel.
Fizikai fájdalom volt végigolvasni a kérdésedet.
Semmi gond, visszanő.
Az egyik barátom kíváncsiságból teljesen kopaszra nyírta saját magát, pedig olyan hosszú haja volt, mint neked, csak más stílusban.
Nem akadt ki, hogy milyen csúnya kopaszon, poénkodott vele, küldözgette a fotókat, hogy mikor mennyit nőtt a haja. :D
Szóval nyugi, és esetleg próbálj ki más frizurát is, ne csak a "felnyalt"-at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!