Ha most kopaszra nyírom a hajam, akkor mekkorára nőne meg szeptemberre, ha nem vágom közben?
Ennél kicsit hosszabb és dúsabb. Főleg, ha nem csak legépezed, hanem pengével is letolod most.
Hát pedig a sablont kell írnunk, mert alapból 1-1.5 centit nő havonta, aki nagyon szerencsés, annak 2-2.5 cm is lehet akár. Nem fog felgyorsulni, de gondolom ismered a hajad, hogy mennyit szokott nőni. Ennél többre ne számíts.
Milyen kezdeményezés az, amivel a kopasz fejeddel hívod fel a figyelmet az otthonmaradásra?😀 Mi az összefüggés? Maradj otthon, mert megfázik a fejed? Nyírd le, ha az tetszik, ne ilyenekre fogd
Jó neked, nekem vitaminkúra meg hajnövesztő sampon mellett is fix 0,7 cm havonta. Anélkül meg 0,5.
Bocs, csak kikivánkozott a panaszkodás :/ :)
Szerintem számolj 1,5 cm/ hóval, úgy nagy csalódás nem érhet, csak pozitiv meglepetés.
Márpedig az átlag az, amit te "sablon"-nak írsz :D A növekedés tényleges nagysága annál valószínűtlenebb, minél messzebb esik az átlagostól. Tehát hiába is írok neked 3 cm/hónapot, ha annak valószínűsége nagyon csekély...:D
Még 1.5-2 cm/hó sebességet el tudom képzelni. Indok pedig nem kell hozzá, told le, és kész :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!