Ha most kopaszra nyírom a hajam, akkor mekkorára nőne meg szeptemberre, ha nem vágom közben?
Figyelt kérdés
Le fogom vágni a hajam kopaszra. Régóta ki akarom próbálni. Szeretném kipróbálni hogy milyen érzés kopasznak lenni, hogy hogy nézek ki úgy, meghát egy kicsit töredezett is a hajam alul, elég zsíros és korpás is vagyok, de annyira hogyha erősen megmosom, haborztatom és minimum 5-10 percig rajt hagyom a sampont akkor is marad benne valamennyi, kicsit viszket is a fejem (nem vagyok tetves). Meghát van egy ilyen kezdeményezés amivel fel lehet hívni az emberek vigyelmét hogy maradjanak otthon és még sorolhatnék egy csomó okot. Valamikor a héten megteszem. DE! Nem tudom hogy mekkorára nőne vissza a hajam szeptember elejére. A közepesnél egy kicsivel gyorsabban nő a hajam, de hallottam hogy mégjobban felgyorsúl nyáron/tavasszal. Kb. mekkora lenne addigra ha nem vágnék belőle semennyit? Gyorsabban nő a hajam és fel is gyorsul ahogy hallottam, ezért légyszí ne a sablon "1 hó/1 cm"-t írjátok. Köszönöm előre is!2020. ápr. 7. 16:58
11/16 A kérdező kommentje:
Egyértelműen fiú. Lány nem borotválja a haját, max. ha Buddhista.
2020. ápr. 8. 12:22
12/16 anonim válasza:
Csao. Én is azt a 1/1.5 cm-t mondanám egy hónapra. Azt több helyről hallottam hogy a ricinus olaj hatására gyorsabban nőhet. Még nem próbáltam. :) Nem is fogom, mert tar kopasz vagyok általában. Majd egy előtte/utána fotót dobsz ki nekünk? Nyilván nem kell hogy arc is legyen. Full nullára tolod vagy le is fogod borotválni? Ha van egy kis szakáll, akkor jobban néz ki ha le is van borotválva, ha jó a fejformád hozzá. :)
14/16 A kérdező kommentje:
Igen, lenyírtam és le is borotváltam, sőt még a (még léggé gyenge) bajszom és szakállam is leborotváltam. A hajamat, pont ma két hete, a még eléggé gyenge szakállam, meg bajszom, meg volt pénteken egy hete. Igen, szeretem a ricinus olajat és a Bánfi hajszeszt is, mert az nagyon táplálja a hajat és nagyon gyorsan is nő tőle, ami soha nem egy nagy negatívum. Most már több mint fél mm-s a hajam, pedig csak két hét tellt el (nem eért mert nem örülnék neki), a bajszom, meg a sazkállam, bár nem kenem, de már láttszik. Ezt a kettőt ajánlom annak, akinek olyan lassan nő. Lassan egy 1 cm-s is lesz már.
2020. máj. 31. 13:41
15/16 A kérdező kommentje:
Bocsánat! Nem több mint fél mm-s, hanem több mint mél cm-s a hajam már. Az azért elég lassú lenne, ha ennyi idő alatt csak annyit nőtt volna. xD :-D
2020. máj. 31. 13:43
16/16 A kérdező kommentje:
*fél Nem beszélem a magyartot. xD
2020. máj. 31. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!