Kinek hány évesen volt(ak) nagy hajvágása(i)?
Figyelt kérdés
Illetve most miyen hosszú, és terveztek-e a jövőben még sokat vágni? Meséljetek!2020. júl. 21. 18:12
1/10 anonim válasza:
2019. júniusában, 18 évesen történt meg az első nagy változás: derékig érő hajból lett vállig érő. októberre visszanőtt a mellem fölé, de úgy gondoltam, még egyszer kiélem a rövid hajat. hát, kicsit túlmentünk a "határon" a fodrásszal, az eleve is hullámos, szárazon pár centit felugró hajamat vágta jóval a vállam fölé/fülem alá. Most jelenleg majdnem olyan hosszú, mint annó októberben volt a vágás előtt, tehát hamar visszanőtt.
2/10 anonim válasza:
Talán 13 voltam, akkor lett mellig érőből váll fölé érő oldalfrufruval. (amúgy vállig érőt akartam, de a fodrász nagyon rövidre vágta) Utáltam. :D Az oldalfrufrut is, meg maga azt, hogy olyan rövid lett, sehogy sem tetszett.
Aztán most fél éve kb. mellig érőből levágtam magamnak váll fölé érőre. Most imádom, még mindig olyan a hajam. Most egy ideig meghagyom így, nincs kedvem növeszteni, mert ez sokkal jobban tetszik, mint amilyen hajaim eddig voltak. :)
3/10 anonim válasza:
14 évesen derékig érőből pixie.
Most 19 vagyok, ismét derékig ér
4/10 anonim válasza:
18 voltam, pont a szalagavató előtt vágattam le fenékig érőről vállig érőre. Aztán 1-2 évvel később frufrum is lett és lettek benne rétegek. Most 26 vagyok, és a frufrum lenőtt nyakig, gondolkodom rajta, hogy a többi, lapockáig érő részt is hozzáigazíttatom.
5/10 anonim válasza:
Mindig is hosszú hajam volt, amióta az eszemet tudom, de pont múlt héten jött el az ideje nálam, hogy drasztikusan változtassak, a 20. szülinapom után. Derékig érőből tar kopasz lett, és nagyon tetszik most így nekem.
6/10 anonim válasza:
Nekem egy 5 éves korom körül, derékig érő hajam volt és kb váll alá vágtattam fufruval együtt. Aztán kb 11 éves koromig rövid volt, akkor levágattam ilyen fokozatosan (akkor már hosszú volt) de nem tetszett úgyhogy visszavágattam egyenesen rövidre. 12 évesen elkezdtem növeszteni, megnőtt kb a derekamig és most vágattam le pár hónapja váll alá:)
7/10 anonim válasza:
Sulis koromig végig rövidebb hajam volt, aztán általánosban sokszor megnövesztettem a hátam közepéig, de mindig levágattam különböző rövid frizurákra. Gimiben úgy döntöttem megnövesztem és ez egészen érettségiig így is volt. Aztán úgy gondoltam kell a változás, meg el is kezdtem festetni, ami fenékig érő hajon nem olyan jó móka. Le lett vágva váll fölé, aztán egy évig nőtt és következő nyáron megint. Ez már több, mint egy éve volt, de most mell alá ér és növesztem egy darabig a tervek szerint.
8/10 anonim válasza:
KB 8 éves lehettem mikor a derékig erő hajam levágattam váll fölé érőre, de eléggé megbantam. Most, 18 évesen vágattam le újra nagyon kb ugyan akkorára. Most vegyesek az érzelmeim vele kapcsolatban. Szárítani könnyű nem melegít, viszont nehéz összekötni kibontva pedig mindenbe belelóg. :(
9/10 anonim válasza:
Pontosan az átlag ellentéte, kiskoromtól fogva vállig érő hajam és fufrum volt, a fufrut végül 10 éves koromban megnövesztettem. Majd 14-16 éves koromig szintén fufrum volt, vállig érő bob hajjal. Persze volt, hogy sokszor megnőtt hosszabbra de mindíg megváltam tőlle. Lassan 18 leszek és majdnem derékig ér a hajam, szalagavató miatt növesztem ami lehetséges, hogy megsem lesz tartva. Ez esetben tovább növesztem, folyamatosan vágatom az eltöredezett részt és szeretném majd olyan alapítványnak adni akik beteg gyerekeknek készítenek belőlle parókát.😊😊
10/10 anonim válasza:
Én az esküvőm után váltottam fiúsan rövidre. 23 voltam akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!