Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor volt babatok elso...

Mikor volt babatok elso hajvagasa? Ti csinaltatok? Vagy vittetek fodraszhoz?

Figyelt kérdés
2015. febr. 23. 13:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Kb 1 éves korukban vágtam először nekik. Fodrásznál még nem voltak nem is tervezem :) 2 lányom és 1 fiam van.
2015. febr. 23. 13:39
 2/14 anonim ***** válasza:
1 éves korában, fodrász vágta
2015. febr. 23. 13:40
 3/14 anonim ***** válasza:
1,5 éves volt a fiam, én vágtam le neki géppel.
 4/14 anonim ***** válasza:
Nem volt még fél éves a fiam, mikor az egyik nagyi megigazította a haját, de gyorsan rájöttünk, hogy ez nála nem elég. Sok és sűrű haja van a fiamnak, úgyhogy 8 hónapos kora óta fodrász vágja.
 5/14 anonim ***** válasza:
4 hónapos korában le kellett vágnom, mert nem nagyon nézett ki jól a 10 centis magzati ritka haj és az alatta növő 1 centis. Akkor összenyírtam neki egyformára és még nem kellett hozzányúlni. 1 éves most
2015. febr. 23. 13:44
 6/14 anonim ***** válasza:
15 hónaposan géppel vágtam neki le a kunkorodó fürtjeit rövidre, mert nyári meleg volt.
2015. febr. 23. 13:54
 7/14 anonim ***** válasza:

8 hónaposan kezdett a szemébe lógni, csatokat ennyi idősnek nem mertem beletenni, mert biztos megenné. Anyám vállalta, hogy levágja. Kicsit túl jól sikerült, bilifrizurája lett :)

Mondjuk nem zavar, baromi gyorsan nő neki, majd elmúlik.

2015. febr. 23. 13:54
 8/14 anonim ***** válasza:
A fiam haját 10 hónapos korától vágja fodrász. Egyszerűen már nem látott, olyan hosszú volt elől. Most 5 éves és havonta jár hajat vágatni. A lányom haját még nem vágtuk, ő 2 éves múlt.
2015. febr. 23. 14:12
 9/14 anonim ***** válasza:
A szemébe logó tincseket lecsippentettem 1,5 éves korkörül, rendes teljes hajvágása 2 évesen volt, az apja csinálta 0-s géppel.
2015. febr. 23. 14:50
 10/14 anonim ***** válasza:

Akkor mi koran kezdtuk:) kisfiam rengeteg hajjal szuletett, 3 honaposan mar ugy nezett ki, mint egy osember. Akkor a fodrasz, de mar nem "prakrizalo" anyukam vagta le neki olloval, es egesz jo lett.

6 hosan megint rafert egy hajvagas, mar a szemebe logott...azt en cainaltam olloval, csini lett.

Es a harmadik most volt, 8 hosan...en voltam olloval, es oborzalom lett. Konkretan ugy nez ki szegenykem, mint akit megtepett egy mokus:D ugyh apukaja jovo honapban elviszi magaval fodraszhoz. Ehez mar keves vagyok:)

2015. febr. 23. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!