Mikor volt babatok elso hajvagasa? Ti csinaltatok? Vagy vittetek fodraszhoz?
Figyelt kérdés
2015. febr. 23. 13:36
11/14 anonim válasza:
Én fiam is nagyon nagy hajjal született. Mivel a feje tetején óriási lett a haja, hátul meg kezdett ritkulni neki,így én vágtam össze neki ollóval kb 3,5hónaposan. Utána ismét nagyon gyorsan nőtt neki és 9hónaposan mikor már újra egészen a szemébe lógott 1cm-sre vágtam neki körbe, ollóval. 1évesen vágtuk neki újra. MOst 3éves, egy éves korától rendszeresen 3-4havonta viszem fodrászhoz, mert nagyon gyorsan nő a haja.
12/14 A kérdező kommentje:
koszi szepen a valaszokat! :) akkor en is egyszer egyedul megprobalom megoldani a helyzetet,aztan johet a fodraszat!)
2015. febr. 24. 14:02
13/14 GAtesz válasza:
Arra nem emlékszem, hogy mikor volt, de az úgy történt: Jártam egy férfi fodrászhoz, több mint 10 éve mindig ugyan oda, havonta. Aztán elvittük a fiamat az asszonnyal. Levágta az én hajam, addig a fiam nézte. Kész voltam , kérdem mennyi lesz? 1000Ft. Fizetek. Na kisfiam nagy nehezen rábeszéltük, hogy engedje meg, hogy a néni levágja a haját. Nehezen, de ráállt. Aztán közben, (mikor már belenyírt a fodrász. Elkezdett sírni, ki akart szállni. A fodrász néni gyorsan kb 1 perc alatt letolta a haját. Székből kiszállás, hajpucolás szipogás, könnytörölgetés. "naugye nem is fájt, nem is volt rossz" vígasztalás. Aztán illendőségből távozás előtt megkérdeztem, hogy mivel tartozunk. Fodrásznéni: 800 Ft a kisgyerek hajvágása. Kés megáll a levegőben... Kifizettem, eljöttünk. És SOHA TÖBBET NEM MENTEM VISSZA ODA HAJAT VÁGATNI!
14/14 anonim válasza:
Utolsó, én 1500ft-ot fizettem a fodrásznak kisfiam első hajvágásárét, amit kb 5perc alatt géppel tolt le... Hát gondolhatod hogy én is majd szívrohamot kaptam.
Én sem mentem oda többet, vettem egy hajvágót inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!