Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor volt babatok elso...

Mikor volt babatok elso hajvagasa? Ti csinaltatok? Vagy vittetek fodraszhoz?

Figyelt kérdés
2015. febr. 23. 13:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én fiam is nagyon nagy hajjal született. Mivel a feje tetején óriási lett a haja, hátul meg kezdett ritkulni neki,így én vágtam össze neki ollóval kb 3,5hónaposan. Utána ismét nagyon gyorsan nőtt neki és 9hónaposan mikor már újra egészen a szemébe lógott 1cm-sre vágtam neki körbe, ollóval. 1évesen vágtuk neki újra. MOst 3éves, egy éves korától rendszeresen 3-4havonta viszem fodrászhoz, mert nagyon gyorsan nő a haja.
2015. febr. 24. 10:45
 12/14 A kérdező kommentje:
koszi szepen a valaszokat! :) akkor en is egyszer egyedul megprobalom megoldani a helyzetet,aztan johet a fodraszat!)
2015. febr. 24. 14:02
 13/14 GAtesz válasza:
Arra nem emlékszem, hogy mikor volt, de az úgy történt: Jártam egy férfi fodrászhoz, több mint 10 éve mindig ugyan oda, havonta. Aztán elvittük a fiamat az asszonnyal. Levágta az én hajam, addig a fiam nézte. Kész voltam , kérdem mennyi lesz? 1000Ft. Fizetek. Na kisfiam nagy nehezen rábeszéltük, hogy engedje meg, hogy a néni levágja a haját. Nehezen, de ráállt. Aztán közben, (mikor már belenyírt a fodrász. Elkezdett sírni, ki akart szállni. A fodrász néni gyorsan kb 1 perc alatt letolta a haját. Székből kiszállás, hajpucolás szipogás, könnytörölgetés. "naugye nem is fájt, nem is volt rossz" vígasztalás. Aztán illendőségből távozás előtt megkérdeztem, hogy mivel tartozunk. Fodrásznéni: 800 Ft a kisgyerek hajvágása. Kés megáll a levegőben... Kifizettem, eljöttünk. És SOHA TÖBBET NEM MENTEM VISSZA ODA HAJAT VÁGATNI!
2015. márc. 3. 21:32
 14/14 anonim ***** válasza:

Utolsó, én 1500ft-ot fizettem a fodrásznak kisfiam első hajvágásárét, amit kb 5perc alatt géppel tolt le... Hát gondolhatod hogy én is majd szívrohamot kaptam.

Én sem mentem oda többet, vettem egy hajvágót inkább.

2015. márc. 4. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!