2 vagy több gyerekesek: csináltatok összehasonlító fényképeket? Magyarázat lent
Nem terveztem ilyet, gondoltam totál máshogy fog kinézni a 2. babám, de mikor megláttuk, elképettünk, mintha ikrek lennének, csak pár év különbséggel születtek. El is döntöttem, hogy amíg ilyen egyformák, addig biztos, hogy csinálok majd hasonló képeket, ameddig csak tudok. Még most csak 9 hetes a második, így könnyen vagyok:D ...lerakom és úgymarad:D Ugyanabba a kis rugiba öltöztetem és megpróbálom ugyanabba a helyzetbe lerakni, ha lehetséges a háttér is ugyanaz. Csak úgy mókából. Ti csináltatok ilyet, van ilyen képetek későbbről is, mikor a megörökölt ruhában le van fényképezve a tesó?
Nálunk 4.5 év a különbség a kettő között. Később szerintem egy külön albumba rendezve, már nagyobb korukban viccesnek fogják tartani, sőt, ha nagyon hasonlóak lesznek, lehet majd találgatni, melyik ki:D Csinálnátok ilyet?
Három fiam van és igen, csináltam ilyen képeket:-)
Valahogy babaként jobban fotóztam ugyan úgy őket... ugyan az a póz, csak pelusban ugyanazon fürdőlepedőn.. Ugyan abban a ruciban..stb.. és elképesztő a hasonlóság!!! Különböznek,de picinek így a képeket összehasonlítva nagyon hasonlítottak egymásra! Csináld nyugodtan, mókás dolog vissza nézni...
Nálunk is 4,5 év lesz a kislányaink között, és biztos vagyok benne, hogy lesznek ilyen képek, főleg, hogy megvannak a kedvenc kisruhák, úgyhogy biztos a kicsire is rá fogom adni. Sőt tuti lesznek hasonló pózok vagy bármi...
Én imádok fotózni, úgyhogy alap, hogy lesz ilyen fotónk. :)
A 4D uh szerint már eleve nagyon hasonlítanak egymásra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!