Kinek mi volt a legradikálisabb hajvágása? Kort és nemet irjatok lecci!
Magamnak vágtam le a hajam egy konyhai ollóval, a kedvenc FÉRFI énekesem egykori haját utánozva. :-)
26/n
2 cm-es tüsi haj. Akkor lázadtam az erőltetett "cicababa" divateszmény ellen, tinikoromban.
23/L
Uhh... én ugyanazt tettem mint az első hozzászóló. Fogtam a konyhai ollót és a fenékig érő hajamat levágtam ilyen fülig sem érőre, mert a kedvenc férfi énekesemnek is olyan volt:D
25L
Kaptál tőlem zöldet előző ! :-D
1.voltam
Nem valami radikális, de hihetetlen ocsmány volt, mikor a tükörben levágtam a frufrum magasságában növő babahajakat... és akkor még frurum sem volt, ami elfedje... xD Elég ronda volt, mikor kezdett visszanőni.
Egy másik meg az volt, hogy összefogtam a hajamat, és tulajdonképpen egy copfot levágtam belőle xD
Egyik sem a legradikálisabb, de magamhoz képest igenis az xD Azóta csak fodrász nyúlhat ollóval a hajamhoz... :D
Ó, eddig azt hittem, csak én voltam ilyen lökött! :D
14 évesen a kedvenc focistám haját utánozva a hát középig érő hajamat levágtam ilyen fülig érőre. :DDD
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!