Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kinek mi volt a legradikálisab...

Kinek mi volt a legradikálisabb hajvágása? Kort és nemet irjatok lecci!

Figyelt kérdés

2012. okt. 24. 21:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Magamnak vágtam le a hajam egy konyhai ollóval, a kedvenc FÉRFI énekesem egykori haját utánozva. :-)

26/n

2012. okt. 24. 21:45
 2/13 anonim ***** válasza:

2 cm-es tüsi haj. Akkor lázadtam az erőltetett "cicababa" divateszmény ellen, tinikoromban.

23/L

2012. okt. 24. 21:46
 3/13 anonim ***** válasza:
fokozatos hajat szerettem volna. Magamnak el kezdtem farikcsálni ViZESEN! mikor megszárítottam reakcióm: úristen nanee miért nyúltam hozzá!! mellig érő hajam volt akkor is és a felső részén a tincsek a fülemig értek csúnya volt mivel vastagon vágtam a tincseket. Kb egy fél évig pánttal hátrafogott hajat viseltem. Azóta már eltelt vagy 2 év és szerencsére egyforma hosszúságú, kb a mellem alá ér egy kicsit.Szigorúan csak a fodrásszal vágatok. Viszont volt már oylan is hoyg a fodrász cseszte el, azért nem volt papírzacskó effektus de ő is össze vissza csetkelte
2012. okt. 24. 21:53
 4/13 anonim ***** válasza:
22/l
2012. okt. 24. 21:53
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Uhh... én ugyanazt tettem mint az első hozzászóló. Fogtam a konyhai ollót és a fenékig érő hajamat levágtam ilyen fülig sem érőre, mert a kedvenc férfi énekesemnek is olyan volt:D

25L

2012. okt. 24. 22:26
 6/13 anonim ***** válasza:

Kaptál tőlem zöldet előző ! :-D

1.voltam

2012. okt. 25. 10:42
 7/13 anonim ***** válasza:

Nem valami radikális, de hihetetlen ocsmány volt, mikor a tükörben levágtam a frufrum magasságában növő babahajakat... és akkor még frurum sem volt, ami elfedje... xD Elég ronda volt, mikor kezdett visszanőni.

Egy másik meg az volt, hogy összefogtam a hajamat, és tulajdonképpen egy copfot levágtam belőle xD

Egyik sem a legradikálisabb, de magamhoz képest igenis az xD Azóta csak fodrász nyúlhat ollóval a hajamhoz... :D

2012. okt. 25. 12:06
 8/13 anonim ***** válasza:
Ja, 19/L voltam (előző)
2012. okt. 25. 12:06
 9/13 anonim válasza:
100%

Ó, eddig azt hittem, csak én voltam ilyen lökött! :D

14 évesen a kedvenc focistám haját utánozva a hát középig érő hajamat levágtam ilyen fülig érőre. :DDD

24L

2012. okt. 25. 13:37
 10/13 anonim ***** válasza:
Soha nem volt radikális változás, max. egyszer a mell alá érő hajamat vágattam valamivel a váll fölé érőre.
2012. okt. 25. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!