Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ismertek olyan krémet, ami...

Ismertek olyan krémet, ami zsíros bőrre van, és sokáig matt hatást ad az arcnak, nem fénylik a bőröm, használ a pattanások ellen, és egy kis alapozó is van benne? Najó, az alapozó elhanyagolható. : ) árat is írjatok. Köszönöm előre is!

Figyelt kérdés
2012. aug. 19. 22:38
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

Imádom!! Pont megfelel a feltételeidnek, feltéve hogy világos bőröd van, mert a színe elég világos. Bár púderrel rásegítve sötétebb bőrre is jó lehet. Ebayről 2700 ft-ért rendeltem, nagyon sokáig kitart.

2012. aug. 19. 22:48
 2/3 anonim ***** válasza:

A Garnier-nek a zsíros bőrre való BB krémje elég jó, bár a pattanások ellen nem :)

Mondjuk nekem nem hidratál eléggé (vízhiányos a bőröm), úgyhogy kenek alá egy kevés hidratáló krémet.

Ja és 1700 Ft.

2012. aug. 20. 08:47
 3/3 anonim ***** válasza:

baba szappan lefekvés előtt, minden este.

ár: max. 130 Ft/ 2hónap

b verzió:

kakukkfű oldatos öblögetés minden este lefekvés előtt

ár: nekem 0 ft (szedem a domboldalban)

2012. aug. 20. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!