Ti mit hasznaltok zsiros borre?
Én is már rengeteg mindent kipróbáltam, mindennel kísérleteztem, mire rájöttem, h mi jó igazán a bőrömnek (úgyh teljesen megértelek). A neten találsz egy csomó házi pakolást bőrtípusnak megfelelően, azokat érdemes kipróbálni, hátha valamelyik használ, vagy javít a helyzeten. Leírom, h nekem mik váltak be. Nagyon jó az uborkás arcpakolás (uborka lereszelve, élesztő, pár csepp citromlé.) Arcradírnak keverj össze mézet és cukrot, masszírozd át vele az arcod, mosd le és nagyon szép puha lesz utána a bőröd (ez szerintem minden bőrtípusra jó). Ezenkívül ha esetleg kijön egy-egy nagyobb pattanás, akkor általában teafaolajjal, vagy Sudocrem-mel kenem be (ez szépen leszárítja, gyógyszertárban kapható, recept nélkül).
Az előbb említetteket nem rendszeresen használom, csak alkalmanként. Napi szinten egy GIGI krémet szoktam használni, amit a kozmetikusomtól tudok beszerezni. Alapozónak pedig a Vichy Normaderm Teint (problémás bőrre való) alapozót használom, ami szintén nagyon jó (annyi a "baja", hogy a fedése közepes, de ez nem mindenkinek probléma).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!