Milyen alapozót használtok zsíros bőrre?
én erre esküszöm:) egyrészt nem kell hozzá púder, másrészt meg nagyon sokáig nem kell újraalapoznom magam. nekem irtó zsíros a bőröm, a folyékony alapozók mind csődöt mondtak. de ezt tényleg imádom. Annyi a szépsághibája, hogy télen eléggé száraz a bőröm, olyankor viszont muszáj folyékony alapozót használnom, de minimum ez alá kennem.
Ja, és nagyon jól elfedi a hibákat:) éééés olcsó:D
köszi:)
kedves első!
oriflame termékeket csak újságból lehet rendelni?
leírnád nekem az összetevőit?:)
Sose tudtam megbarátkozni a folyékony alapozókkal, egyszerűen semmi sem fért össze a bőrömmel, nekem ő lett a tökéletes:
első vagyok:)
Hát igen, ehhez muszáj keresned egy oriflame szépségtanácsadót. Viszont ha az oldalon kitölthetsz egy jelentkezési lapot,
és a hozzád legközelebb élő oriflame-es majd megkeres, és a segítségével be is tudsz lépni. Ami azért jó, mert most már van egy olyan lehetőség, hogy tudsz online rendelni, és valami potom árért kiszállítják a lakóhelyedre postára, szóval nem máson keresztül kell leadnod a rendelést. És mindig tök jó akciókkal van tele az oldal:) Minden sminkcuccomat tök olcsón tudom beszerezni, mások meg panaszkodnak a 4-5 ezres cuccaikra, hogy milyen sz*rokxD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!