Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szeplősök, milyen alapozót...

Szeplősök, milyen alapozót vagy púdert hasznaltok a szeplők eltüntetésére/elfedésére?

Figyelt kérdés
A termékek nevét és árát is írjátok oda legyszi
2010. jan. 10. 17:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Én nem törekszem arra, hogy eltüntessem a szeplőimet, mert nekem tetszik, hogy vannak. De amikor sminkelek, akkor Yves Saint Laurent alapozót és púdert használok. Télen amúgy is sokkal fakóbbak, halványabbak a szeplők, sztem ne kenj magadra túl vastagon semmit azért, hogy ne lehessen látni őket. Nem csúnya az, ha valaki szeplős. :-)
2010. jan. 10. 17:21
 2/2 anonim ***** válasza:
az alapozó, púder nem tünteti el a szeplőket csal ideiglenesen elfedi.Ha érdekel nekem milyen halványító termékek váltak be, használok, akkor leírom szivesen, sőt tanácsot is adok :)
2010. jan. 14. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!