Tudatosan nyomkodom a bőrömet, mit lehetne ez ellen tenni?
Ne nézegesd magad a tükörbe sokáig, csak mosd le és kész. A nagyítós tükröket végképp felejtsd el. Csak azokat nyomd ki ami már fehér, a többit hagyd békén.
Járj el kozmetikushoz, hogy rendben legyen a bőröd, így nem lesz mit nyomkodni. Arra gondolj, hogy milyen jól fogod érezni magad szép bababőrrel, és mennyivel jobb lesz az mint egy heges pattanásos. Nekem így sikerült erről leszoknom, azóta sokkal szebb is a bőröm, nem kell alapozó már.
Vannak egyébként ilyen játékok is, amivel a pattanás nyomkodást lehet szimulálni. Tudom, elég morbid, de mindent a cél érdekében. :D Külföldi oldalakról tudsz rendelni.
Az a baj, hogy én türkör nélkül is megatlálom a mitesszereket..egyszerűen érzem. Kaparászom, nyomogatom pl. a munkahelyen ülve is.
Ha még nincs mitesszer eltávolító pálcád, inkább ne is vegyél... Nem lehet abba hagyni. Annak is látszik picit a nyomásnak a helye, de legalább nem sérül meg a bőröm. Nekem sajnos nehezen gyógyulnak be ezek a kis sérülések.
Szerintem erre nincs ellenszer. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!