A háton alvás ellen mit lehet tenni? Nem tudatosan fordulok meg, de sokszor úgy ébredek. Amióta egyre nagyobb a pocakom, azóta jellemző ez. A 7. hónapban vagyok.
Ne tegyél ellene, ha neked úgy kényelmes.
Állítólag a legjobb a bal oldalon aludni, a megfelelő vérellátás miatt, nos az én babám szétrúgott engem, amint balra fordultam.
A babád úgyis szólni fog, ha kényelmetlen neki, addig feküdj úgy ahogy neked jó.
Meg tudlak érteni,hogy egyre kényelmetlenebb már az alvás,de a hanyatt fekvés huzamosabb ideig nem tesz jót.
Azt tudod tenni szerintem,hogy használj nagy párnát,amikor a hátadra akarsz feküdni,és így nem vagy teljesen vízszintben.A méh mögött van egy nagy ér,ami elnyomódhat,ha sokáig hanyatt fekszel,ez veszélyes lehet,mert nem kap elég vért és oxigént a baba.
De gondolom jelez,ha valami nem jó neki odabent.
nem okoskodni akartam,nekem is gondot okozott előző gyereknél,és most is sokat forgolódok éjjel.Ideje megint beszereznem egy nagy párnát.Ki nem állom,de kénytelen leszek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!