Tudatosan vétkeztem az Úr ellen. Tudtam hogy amit teszek bűn és hogy rossz dolog. Bánom már nagyon, van esélyem megbocsátásra? ( (Paráznaságról lenne szó) )
Figyelt kérdés
Komoly válaszokat kérek2011. júl. 3. 16:53
1/27 anonim válasza:
Pontosan mit követtél el, mert egyáltalán nem mindegy!
3/27 A kérdező kommentje:
Hát, próbáltam leszokni a maszturbációról és a szexfilmekről, de tudtam hogy ez rossz és vétkeztem mert olyan erős a kísértés
2011. júl. 3. 17:01
4/27 anonim válasza:
Hasonló kérdésre már javasoltam:
Vagy váltsál olyan vallásra, amelyik szerint nem bűn dugni, vagy ne dugj, de legyél álszent.
5/27 anonim válasza:
Honnan fogod tudni, hogy megbocsát? Megmondja neked?
6/27 anonim válasza:
Szerintem egy háborús film éppen olyan rossz, mint a szexfilm, mégis ezerrel nyomják.
7/27 anonim válasza:
Az előző kérdésedben már leírtam az alapigazságot. De neked ez gondolom nem vigasz. Bánd meg bűneidet és akkor Isten megbocsát neked, ezen ne emészd magad. Ez természetes dolog, ilyenre lettünk kódolva.
8/27 anonim válasza:
Természetesen IGEN.
Böjtölni szoktál ? Ima és böjt a megküzdéshez elengedhetetlen. Menj el gyónni IS !
9/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megnyugtattatok!
2011. júl. 3. 17:31
10/27 anonim válasza:
Igen megbocsájt természetesen! Némely válaszokkal gondolom nem lehettél eléggé megelégedve de itt egy videó is hogy tudd, Isten szeret téged akármit is csináltál, és hogy szeretne (még ráadásul Ő szeretne) megbocsájtást adni neked! :)
http://www.youtube.com/watch?v=75dAUbjfvxI&feature=player_em..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!