Tudatosan vétkeztem az Úr ellen. Tudtam hogy amit teszek bűn és hogy rossz dolog. Bánom már nagyon, van esélyem megbocsátásra? ( (Paráznaságról lenne szó) )
Előttem lévő válaszoló!
Nemtudom hogy milyen nézeteket vallasz, de amiket írtál azok nem állják meg a helyüket.
1.
Isten, tökéletes! Csak mi emberek maszturbalunk, mert mi elszakattunk Istentől. Ezért is sokmindenben másak vagyunk (nem vagyunk tökéletesek).
2.
A paraznalkodas igen is a házasságon kívüli szexre értendő.
Az hogy valaki állatokkal kezd nemi aktust kezdeményezni, azt fajtalankodasnak nevezzük.
Olyan nézeteket vallok, amelyeket nem lehet beskatulyázni. Önállóságnak hívják, és szerintem ez az egészséges, nem képzelem magam egyéniségnek vagy különlegesnek.
- Isten (amennyiben létezik), nem tökéletes. Ha tökéletes volna, nem alkotott volna ilyen tökéletlen világot.
- Igen, tévedtem. De így is hülyeség. Az emberi test (és lélek) nem úgy működik, ahogy egy könyv fütyül. Ha valai házas, az ne szexeljen ösze-vissza, ez oké. De hogy házasság előtt ne foglalkozzon vlaki a szexualitással és ne szexeljen, az egész egyszerűen az Isten által teremtett emberi természet megcsúfolása.
És akkor még nem is beszéltünk arról, amiről a szót elterelted: kinek az érdeke az, hogy fiatalok majmoljanak bármit is a saját józan eszükön kívül? - A maszturbálásról feltételezem, hogy a kérdező javában tizenéves, sőt. Hogy van pofátok elmebeteg kényszerekkel így terrorizálni egy gyereket??? Eszem megáll...
Kedves kérdező ne is foglalkozz ezzel a válaszolóval! Még hogy Isten nem tökéletes!? Igen is az volt, de hát ha ő így látja, akkor majd azt az Úr előtt fogja majd elmondani.
Remélem előző válaszaimban sok mindenben segíthettem, ha kell valaki, akivel elbeszélgethetsz, akkor írj privát üzenetet nekem, és felveszlek facebookra is:)
17/F
Semmit nem magyaráztatok meg, csak szajkózzátok azt, amit a fejetekbe vertek...
Istent azért állítják be egyesek tökéletesnek, hogy bezárjanak titeket egy ideálkép határai közé. Gratulálok, ha még örültök is ennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!