Manapság még mindig divat a kényszer hajvágás gyerekeknek szülők által előírva? Voltam ma fodrásznál és láttam hogy akarata ellenére megnyírták szegény gyereket nullással
Figyelt kérdés
máj. 22. 16:56
21/33 A kérdező kommentje:
Majd beraknak az otthonba azt ott ti is meg lesztek nyírva ha akarjátok, ha nem....
jún. 1. 15:34
22/33 anonim válasza:
15-ös
Férjem fogja géppel megnyírni,majdnem kopaszra
21-es engem nem fog zavarni,hadd nyírjanak most is nagyon rövid hajam van sőt nyárra kopaszra leszek nyírva, időskoromban sem szeretnék majd hosszú hajat
23/33 anonim válasza:
Akkor már szerintem próbáljátok ki a kopaszt nála is 22es
24/33 anonim válasza:
Kérdező, ez a gyerek beleegyezésével történt vagy le kellett fogni? Kislány volt?
25/33 A kérdező kommentje:
Kisfiú volt, nem nagyon tetszett neki, le lett fogva szegény
jún. 18. 05:57
26/33 anonim válasza:
nem tudom, mennyi idős volt, de egy fiúnál ez talán kevésbé gáz
27/33 anonim válasza:
Nem csak szülők nagymamáknis csinalják.
Ismerős 3éves kislánya mesélte az "élményt",hogy nagyival volt fodrásznál.
Jött a nagyi, vidáman mondta nyilvánvalót: fiús jó rövid.
Borzasztó!
A saját lányomnak hátközépigér. Az már kicsit hosszú neki,de váligérőnél rövidebb biztisan nemlesz...
28/33 anonim válasza:
Kisebb koromban nekem is mindig lenyírták
29/33 A kérdező kommentje:
jó, de az volt a kérdés hogy msotanában ez divat-e még
okt. 4. 14:34
30/33 anonim válasza:
Divat akkor sem volt és most sem az. Esetleg egy két szülő csinálta,csinálja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!