Volt olyan hogy szüleitek vágták le a hajatokat/bizonyos fazonra köteleztek/azt bízták fodrászra? Milyen volt az a fazon és hogy esett nektek? Nálatok is ez a módszert megy majd a saját gyerekeiteken?
Nekem anya mindig levágja rövidre egy hajnyíróval. Elég jól ért hozzá, szóval nem néz ki hülyén, de azt nem engedik, hogy hosszabbra növesszem.
16 F
Nekem 12 éves koromig nem vágták le a hajam, nagyon hosszú volt de borzasztó állapotú, töredezett, száraz. Én utáltam. Ötödikes koromban végre levágattuk hátközépig érőre. Utána még míg általános iskolába jártam, nem választhattam hajstílust, anyám időnként elvitt fodrászhoz és vágták amilyenre kérte, akár tetszett nekem, akár nem. Egyszer be is daueroltatta, mert valamiért mániája volt a göndör haj, csakhogy engem szögegyenessel áldott meg a természet. A dauer is borzasztó lett de szerencsére emlékeztem rá, hogy nem szabad mosni, szóval másnap megmostam és a nagyja kiment belőle. Volt nagy ordítás de megérte, nem akartam pulikutya fejjel mászkálni. Gimiben már szerencsére volt saját pénzem ösztöndíjból és olyan hajat csináltattam, amilyet akartam.
Gyerekem nem lesz de alapvetően egy ovist is képesnek tartok arra, hogy határok között eldöntse, milyen hajat akar hordani és szerintem ezt tiszteletben kell tartani.
Kb. 20 éve jött divatba a felül tüsi, oldalt és hátul hosszú haj. Nekem akkor, első osztály előtt vágatták le a szüleim felül tüsire a hajamat, oldalt és hátul pedig megmaradt váll alá érőnek. Általános iskola alatt végig ilyen hajam volt. Minden reggel belőtték lakkal. Hetedik előtt pedig festettek a hajamba vörös melírt (alapból barna a színe), és így maradt nyolcadik végéig. Nem nagyon volt addig beleszólásom a hajamba.
Aztán lenövesztettem a tetejét, de a frufrumat nem hagytam megnőni, azt csak a szemöldökömik növesztettem le. Emellett az egészet befestettem vörösre.
Kiskoromtól az volt a szüleim mániája, hogy derékig érjen a hajam, amiből nem engedtek vágatni. Aztán amikor kamasz lettem, és festeni szerettem volna, azt sem engedték. Aztán 16 évesen egyszer csak az engedélyük nélkül levágattam 3 cm-esre, oldalt és hátul pedig felnyírattam 5 mm-esre, és befestettem platinaszőkére, világosbarnáról.
Nagyon kiakadtak a szüleim, de nem zavart, sőt még élveztem is, hogy kiakadtak. Azóta sem növesztettem meg, és nem is szándékozom.
6os vagyok sajnos nem vagyok fiú😞
Kérdező neked volt valami drasztikus amit soha nem tudsz elfelejteni
Jobban is jártál nálam
Ennél rövidebb nem volt a fel nyírt rész milyen kicsi volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!