Mit tehetek ha a hajam nem nagyon akar egy bizonyos hosszúság után továbbnőni?
Tudom,millió egy ezzel kapcsolatos kérdés van,de mondom talán jobban járok ha a sajátomat is leírom
Egy hosszúságig gyorsan megnő(hosszabb és sűrűbb mint az átlag,fiú vagyok),vágás után 2-3 hét után úgy visszanőtt mindig mint a gomba. De onnan,ha évekig nem volt vágva akkor se ment le még a vállamig se. Oké,ha a göndörséget kiegyenesítem akkor nagy nehezen leér.
Egy hajgyógyászati programmal 2-3 hónap alatt viszont a göndörséggel együtt is leért a vállamig,csak ez embertelenül drága..nem engedhetem meg.
Pont nyárra jött ki ez a nagy növés,szóval visszavágattam,de most épp vége lett a nyárnak,szóval újra megpróbálkoznék
Szedek vitaminokat,sok vizet iszok,jó samponnal mosom,nem szoktam agyon szárítani,mindig ki van engedve,nem tudom mit lehet ezen kívül tenni,hogy most melyik csodamódszer vagy szer működik,én szkeptikusabb vagyok ezekkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!