Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Volt olyan hogy szüleitek...

Volt olyan hogy szüleitek vágták le a hajatokat/bizonyos fazonra köteleztek/azt bízták fodrászra? Milyen volt az a fazon és hogy esett nektek? Nálatok is ez a módszert megy majd a saját gyerekeiteken?

Figyelt kérdés

2023. febr. 5. 16:17
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

40-es: 39-es vagyok.

Tegnap este megtettük, leborotváltuk egymás haját. Imádjuk! Nagyon jó simogatni a kopasz fejünket. Most pár hétig marad így. Nyár végén elkezdjük felül visszanöveszteni, és újra be fogjuk festetni valamilyen extrém színűre.

2023. júl. 9. 11:21
 42/47 anonim ***** válasza:

Anyukám hatodikos koromban bemelíroztatta a hajamat és frufrut vágatott nekem. Később le lett növesztve a melírozott rész és a frufrum is. Nyolcadikban évvégén feketére festtette a hajamat anyukám, majd tizediktől rózsaszín melírcsíkokat is rakatott bele. Emellett meg is növesztette velem a hajamat derékig. Aztán 11. után nyáron már saját elhatározásomból levágattam tüsire a hajamat. Felül 3 cm-esre vágattam, oldalt és hátul 3 mm-esre lett felgépelve, emellett átfestettem szőkére. Nem növesztettem vissza azóta sem.

A lányom most lesz harmadikos. Neki oldalt és hátul már babakora óta fel van nyírva a haja 3 mm-esre, felül pedig hosszú, hátközépig ér. Pár hónapja rózsaszín melírcsíkokat rakattam bele. Általában össze van kötve neki felül, néha befonom neki, vagy kontyba rakom.

2023. júl. 16. 20:07
 43/47 anonim ***** válasza:
79%
14 éves koromban nyírattak meg rövidre, hogy ne "fiúzzak" korán. Végigsírtam az egészet.
2023. szept. 5. 01:14
 44/47 anonim ***** válasza:

41-es vagyok. A nővéremmel tarajat növesztettünk. Kb. 5-6 cm-es mindkettőnknek. A hajunk többi része le van borotválva.

Kékre van feste a hajunk és a szemöldökünk is.

Egymásnak szoktuk vágni a hajunkat, leborotválni a kopasz részt, valamint befesteni a hajunkat és a szemöldökünket.

Nagyon szeretjük az extrém stílust mindketten.

2024. febr. 4. 20:00
 45/47 anonim ***** válasza:
100%
Van két hugom és egész gyerekkorunkban fiúsra nyírtak minket. Most meg a férjem vár tőlem asszonyos frizurát
2024. febr. 12. 10:17
 46/47 anonim ***** válasza:
Anyuval mentem a falusi kókányfodrászhoz. Mindig azt a ronda frufrut nyírta nekem és szögegyenesre vágott bubihajat, nyárra bilifrizurát géppel szedve. Volt hogy befestette az én hajam is anyu ugyanarra a vöribarnára mint ami neki volt. Nem élveztem egyik frizurát sem amit kért nekem
okt. 3. 19:10
 47/47 anonim ***** válasza:
77%

Én is voltam nullással kopaszra nyírva lány létemre,szüleim azt hitték így szebb lesz a hajam persze nyári szünetben..igaz, először lekellett fogni ahogy nyírtak aztán még a tarkómat is borotválták ahogy kész lett mérges voltam hogy akaratom ellenére kopaszra nyírtak, aztán megszoktam és még meg is szerettem mert olyan kényelmes volt hogy nem volt vele gond.Utána már én kértem minden nyár elején hogy legyek kopaszra nyírva végül vettünk is egy nullásgépet és apukám nyírt kopaszra :D

Van egy fiam és egy lányom,

2 és 3 évesek, nyárra én is kopaszra szoktam őket nyíratni most még aztán később a lányomnak valami klassz tarkón felnyírt rövid hajat fogok vágatni kb 10 éves koráig biztosan.

okt. 16. 00:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!