Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Volt olyan hogy szüleitek...

Volt olyan hogy szüleitek vágták le a hajatokat/bizonyos fazonra köteleztek/azt bízták fodrászra? Milyen volt az a fazon és hogy esett nektek? Nálatok is ez a módszert megy majd a saját gyerekeiteken?

Figyelt kérdés

2023. febr. 5. 16:17
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
17-es vagyok. Hát amennyire ollóval rövidre lehet nyírni, körbenýirt olyan kb 1 cm-re.
2023. márc. 15. 22:59
 32/47 anonim ***** válasza:

Hú, hát én már 39 éves vagyok, de még mindig rémálmaim vannak a gyerekkori rövid bilifrizurámról amit a nagynéni vágott nekem és w nővéremnek. :D

De szerencsére nem sokáig volt ez, olyan 10-12 éves korunk körül már nem volt kényszerítés, mehettünk fodrászhoz, megnöveszthettük. De kisgyerekként borzalmas volt, nekünk volt a legcsúnyább hajunk a suliban, csúfoltak is vele.

2023. márc. 17. 18:58
 33/47 anonim ***** válasza:
30-as: 29-es vagyok. Próbáltuk már korábban, sőt most újra megcsináltuk ma. Nullással nyírtuk fel egymásnak, és a maradékot borotvával simára lehúztuk.
2023. márc. 17. 21:15
 34/47 anonim ***** válasza:
55%

33as ez a kettő a legjobb szerintem a nullás és a borotvált.

Nyáron próbáljátok ki ezt a kettőt csak annyi különbséggel hogy oldalt is felnyírtok egy keveset.

2023. márc. 17. 21:51
 35/47 anonim ***** válasza:
91%
18 nagyon fiús fazon. Ilyesmi: [link]
2023. ápr. 27. 00:30
 36/47 anonim ***** válasza:

33-as vagyok.

Változtattunk a hajunkon! Régi vágyunk volt az extrém hajszín. Egy ideje szerettük volna rózsaszínre festeni a hajunkat, és végre bevállaltuk. A felnyírás pedig nagyobb lett a korábbinál, már kb. a szemünk magasságáig fel van nyírva a hajunk, így oldalt is van egy kis felnyírás. Nullással van felnyírva, és le van borotválva simára.

A teteje továbbra is a fülünkig ér, és maradt a cikcakk-választék is, azt ugyanis imádjuk. Fel szoktuk egymásnak nyírni és megigazítjuk egymás cikcakk-választékát is.

2023. máj. 9. 22:57
 37/47 anonim ***** válasza:
Azt mondom ezek után jó időkre egyszer próbáljátok ki a teljes kopaszságot is.
2023. máj. 10. 04:22
 38/47 anonim ***** válasza:
100%

Anyukám eléggé divatőrült volt mindig, ami az én hajamon meglátszott.

Nekem hátul rövidebbre, elől pedig hosszabbra volt vágva a hajam. Eléggé "meredek" volt: hátul vállig ért, elől pedig mellig ért a hajam. Első osztály előtt vágták először ilyenre a hajamat.

Emellett harmadik osztály előtt anyukám vágatott nekem frufrut, amit szőkére festetett.

2023. jún. 28. 22:16
 39/47 anonim ***** válasza:

37-es: 33-as vagyok.

Gondolkozunk a teljes kopaszságon is! Pár hete kékre festettük a hajunkat, és még jobban felnyírattuk. Most már csak felül van hajunk, oldalt és hátul pedig le van borotválva.

Vonz minket a dolog, hogy a maradékot is leborotváljuk, főleg hogy itt a nyár. Szerinted bevállaljuk?

2023. júl. 8. 09:21
 40/47 anonim ***** válasza:
37es vagyok én azt mondom próbáljátok ki nagyon jó érzés lesz egészen augusztus közepéig lehet borotválni az egészet
2023. júl. 8. 10:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!