Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Volt olyan hogy szüleitek...

Volt olyan hogy szüleitek vágták le a hajatokat/bizonyos fazonra köteleztek/azt bízták fodrászra? Milyen volt az a fazon és hogy esett nektek? Nálatok is ez a módszert megy majd a saját gyerekeiteken?

Figyelt kérdés

2023. febr. 5. 16:17
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem engedték, hogy túl rövidre vágassam, valami fésülhető hosszúságú frizurához mindig ragaszkodtak. Amint lett munkám, majd átvettem az albérletemet, első utam egy barber shopba vezetett. Mondtam, hogy teljes fejborotválás, bőrkopaszra. A legkirályabb viselet, az biztos.
2023. febr. 7. 22:09
 12/47 anonim ***** válasza:
A szüleim egyszer levágatták tüsire a hajamat, de hátul egy tarkómon meghagyattak egy tincset hosszúnak. Azt a tincset aztán hagyták megnőni hátközépig. Általában be volt fonva.
2023. febr. 9. 17:20
 13/47 anonim ***** válasza:
100%
Kb 6-7 eves koromig ilyen bowl cut szeru bob hajam volt de vmi borzalmasan allt es ki nem allhattam. Aztan engedte az anyam h megnovesszem de nagyon kellemetlen elmenyem van a hajammal kapcsolatban mert nagyon suru es vastagszalu es az anyam sosem tudott rendesen megfesulni. Meg ahogy beszelt mindenki a hajamrol az iszonyat volt. Evekig volt layered hosszu hajam ez vallig ero es hatkozepig ero kozott volt szinte mindig, aztan nemreg levagtam magamnak vall fole ugy h hatul rovidebb szoval egy bobhoz hasonlit a mostani hajviseletem es felnyirtam a tarkomat is. Most vagyok 23 eves szerintem kezdem feloldani a hajamhoz kapcsolodo traumakat
2023. febr. 9. 18:47
 14/47 NTBS ***** válasza:
55%
Igen, előfordult. Egyszerű rövid haj. Nincs még gyerekem.
2023. febr. 10. 16:42
 15/47 anonim ***** válasza:
Látom, sok itt a sorstárs. Nem gépelés volt gyerekkoromban, hanem ollós nyírás, de rám eresztették a fodrászt rendesen, hiába vagyok lány.
2023. febr. 21. 23:14
 16/47 A kérdező kommentje:
15-ös: nagyon sajnálom :( remélem fodrász legalább vállalható fazont vágott
2023. febr. 23. 14:21
 17/47 anonim ***** válasza:
15 vagyok. Sajnos a fazon nem a fő szempont volt.
2023. febr. 26. 21:25
 18/47 anonim ***** válasza:
17es milyen fazon lett?
2023. febr. 26. 21:52
 19/47 anonim ***** válasza:
A nővérem 15 éves volt, én pedig 13, amikor anyám mindkettőnk haját levágatta fülig érőre, és a tarkónkon géppel felnyíratta a hajunkat. Előtte hátközépig ért mindkettőnknek. Emellett cikcakk-választékot csináltatott mindkettőnknek.
2023. márc. 10. 11:01
 20/47 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon élveztem, amikor anno nyár elején mindig nullásgéppel tökkopaszra nyírattak, és most ugyanez megy nálunk a srácoknál. Tavaly a lányom (12) is közölte, hogy ő is olyan "frizurát" szeretne nyárra, így ment neki is ugyanúgy a vállig érő haja nullásra.
2023. márc. 10. 15:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!