Engednéd a 15 éves lányodnak hogy borotválja a nemi szervét? én nem értem mi értelme van?
En biztos,hogy a gyerekemnek mar 10 evesen megmutatom a borotva meg epilator hasznalatat. Es a szekrenyebe bekeszitem a fertotlenitokkel stb-vel egyutt,h barmikor hasznalja igeny szerint.
Ha tiltasz a gyereknek barmit,titkolozni fog,elromlik a kapcsolatotok. Sokkal jobban jarsz,ha mindig meghallgatod,nem kommentelsz,nem mondasz velemenyt. Fontos,hogy tudd,mi van vele. Ne feljen toled. Ne feljen,h megbunteted,megtiltod stb. A beled vetett bizalom konnyen elillan,ha megtiltasz neki dolgokat stb. Ne felejsd el,h az egesz hozzaallasat hozzad az egesz gyerekkor meghatarozza.
Inkabb nezzetek meg egyutt az elonyoket es hatranyokat pl a borotvalasnal. Segits neki,hogy csinalja. Stb.
Ez több kérdést is felvet.
Van olyan gyerek, aki erre engedélyt kér?
Egy esetleges tiltás után hogyan történne az ellenőrzés? Naponta belenéznél a bugyiába?
Ha "nem engeded meg" akkor mi lesz? Ő levágja, te meg visszarakod ragasztó pisztollyal?
Különben ha nem akarod hogy az osztálytársai halálra szekálják a bugyiból kilógó szőr miatt, hadd borotválja le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!