Engednéd a 15 éves lányodnak hogy borotválja a nemi szervét? én nem értem mi értelme van?
Engedném, de amúgy honnan tudod, csinálja-e?
Ha elmondta, kérdezte, inkább örülj neki, hogy beavatott, ez azt jelenti, bízik benned. Ennyi idősen már ellenőrizgetni nem ellenőrizheted, amúgy sincs értelme.
Inkább válasszatok együtt egy jó borotvát, amivel nem vágja meg magát.
Persze. Pont hasonló az értelme, mint amikor szingli nőként télen, amikor senki se látja, leborotválom a lábamat. Nem akad a passzos gatyákba a szőr és nem húzódik.
Intim területen szingliként, vagy amikor még nem szexel az ember, akkor is lehet értelme. Pl zavarja, ha kilóg a bugyiból, menstruációkor tisztábbnak érzi. Suliba nem lehet minden betétcsere után zuhanyozni, a nedves törlőkendővel meg egyszerűbb a semmiről letörölni a dolgokat, mint a szálak közül.
Mondjuk én nem tudom elképzelni a szitut, hogy ha lenne gyerekem az engedélyt kérjen tőlem erre. Ha amúgy vehet magának/kap eszközt a szőrtelenítésre, akkor nem ellenőrzöm le nyilván, hogy használja-e máshol is. Max azt tudom elképzelni, hogy jó a kapcsolat a gyerekkel, és tanácsot kér.
Tök jó hogy engedely kell ehhez is szerinted.
Minek ebbe belekötni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!