Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Más lánynak is szőrös a feneke?

Más lánynak is szőrös a feneke?

Figyelt kérdés
Ha az embernek nem hétköznapi problémája van, akkor azt hiszi, hogy ezzel egyedül van... Eddig epiláltam, mostmár gyantáztatom, de kipattod és nagyon nehezen akar helyrejönni, ami esztétikailag nem valami szép látvány, főleg egy fiú szemében... A régi sebek szinte meg sem moccannak a helyükről:) Valami tapasztalat más lányoktól?:)
2008. nov. 29. 22:06
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
60%

nekem is szőrös a karom,a combom,a hasam,a seggem,mindenem :S én annyira gyűlölöm >.<

tisztára úgy nézek ki mint valami pasi :(

még szoknyát se merek felvenni mert akkor kilátszana a szőrös lábam :S

bár szoknyát egyébként se hordok mert elvileg fiús lány vagyok de akkor is nagyon zavar :(

13L

2011. aug. 1. 13:52
 22/37 anonim válasza:
71%
Sziasztok! sajnos én is a durván szőrös lányok csapatát erősítem. :( Nekem mindenem(!) az. Arcom, kezem, karom, hátam, hasam, mellkasom, cicik, bimbók körül, comb, popsi... szóval minden. Én szőkíteni szoktam és gyantázni. Erre nincs jobb megoldás. Nem hiszek a végleges szőrtelenítésben, sok negatív kritikát hallottam. Kitartás csajok! legalább egészség van :)
2012. júl. 5. 18:38
 23/37 anonim ***** válasza:

Nekem is szőrös! Épp az előbb szomorkodtam itt magamnak, hogy jaj istenem... aztán megláttam ezt a kérdést :D

Nekem konkrétan nem csak ott "belül, középen" hanem még kívül is a fenekem. De nagyon durván úgy mint a nuni részen. Ráadásul fekete és szúr, szóval mindenképpen észrevehető.

Nekem ma este az jutott eszembe, hogy majd megpróbálom epilátorral. Borotvával meg se próbálom, mert csak rosszabb lenne szerintem.

Abban bízok, hogy majd ha egyszer elmegyek kozmetikushoz legyantázza ott is.

Nos kedves kommentelő én szeretem a természetes lányokat, írj ha szeretnél megismerni ^^ ( nem vagyok pervez, és elmeháborodott sem, mindekit más indít be tudomásul kell venni )

2013. jún. 30. 20:09
 24/37 anonim ***** válasza:
Aha, és engem mi indítson be, úgy értem, miért írnék neked, csak mert felajánlottad? :DDD
2013. júl. 2. 07:43
 25/37 anonim ***** válasza:
Azt, hogy mi indít be Téged nem tudhatom, de soha ne mondd, hogy soha, lehet szimpatikusnak találnánk egymást, persze megértem, ha merésznek találod egy közösségi honlapon az ismerkedés ezen fajtáját ^^ Ha megismernél, vegyük fel a kapcsolatot ^^
2013. júl. 2. 10:36
 26/37 anonim ***** válasza:

A technikád tökéletesen átgondolatlan, miért akarna így megismerni bárki is?

Semmit nem mutatsz magadból (én ugyan végeztem egy kis kutatást, így megalapozott a nemleges válaszom). Azért, mert egy lány pl. kicsit szőrösebb, attól még ugyanúgy lehet magabiztos, nem fog elájulni attól, hogy végre valaki ismerkedni akar vele. Ráadásul beírsz sok éves kérdésekhez, mint valami kétségbeesett (perverz) idióta és próbálod felhajtani a szőrös csajokat. Már elnézést a személyeskedésért.

Amit te csinálsz, az nem merész, hanem átgondolatlan marhaság, ahol a kudarc borítékolható. Szóval köszönöm, de nem.

2013. júl. 3. 03:24
 27/37 anonim ***** válasza:
4%
Leszarom mit gondolsz és mit mondasz , de 1 képet küldj , mostmár kiváncsi vagyok ki ez az elérhetetlen superlday :D
2013. júl. 3. 18:19
 28/37 anonim ***** válasza:
94%
Kifinomult, úriembereket megszégyenítő stílusod, és érett gondolkodásod lenyűgöz. Kár, hogy az ember sokszor nem kapja meg, amit akar, ugye? Nos, a kép is egy újabb ilyen dolog lesz...
2013. júl. 3. 19:07
 29/37 anonim ***** válasza:
2%
Csak azzal viselkedem illedelmesen aki méltó rá, te pont nem tartozol ebbe a kategóriába, remélem nem sértettem meg az érzéseidet ^^ Vége a beszélgetésnek :) Ja és sz*pj le , retek ! : D
2013. júl. 3. 22:05
 30/37 anonim ***** válasza:
94%

Annyira tudtam, hogy így fogsz reagálni, elképesztő, mennyire kiszámítható vagy. Hogy vagy képes így létezni?

Kit akarsz átverni? Soha, semmilyen körülmények között nem tudsz igazán illedelmesen viselkedni. Bár lehet, hogy te azt hiszed...

Nem sértettél meg, de te keservesen fogsz sírni, amikor majd rájössz, hogy sosem lesz rendes nőd, mert akkora gyökér vagy, hogy ezt egyikük sem tűri el.

"Ja és sz*pj le , retek !" Sajnálattal hallom, hogy drága édesanyád(aki ilyen csodálatos munkát végzett a nevelésed terén is) nem ér rá, és az utcalányokra sincs éppen pénzed, de ez sem fog összejönni. Nekem ugyanis akad jobb is, és - ha nem haragszol - inkább őt elégítem ki a számmal.

Mellesleg egy hisztis kis pö.cs vagy, aki pofont érdemelne, de ezeket úgyis megkapod majd az élettől. A beszélgetés befejezését pedig támogatom (és én ezennel be is fejeztem, írj bármit, nem fogok rá reagálni és egész nyugodtan hidd majd azt, hogy azért nem, mert te győztél - nem lesz igaz, de egyébként is egy álomvilágban élsz, így nem oszt, nem szoroz), hiszen úgysem értesz semmit abból, amit mondok. Talán majd pár év múlva... De ez is erősen kétséges.

2013. júl. 4. 04:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!