Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Más lánynak is szőrös a feneke?

Más lánynak is szőrös a feneke?

Figyelt kérdés
Ha az embernek nem hétköznapi problémája van, akkor azt hiszi, hogy ezzel egyedül van... Eddig epiláltam, mostmár gyantáztatom, de kipattod és nagyon nehezen akar helyrejönni, ami esztétikailag nem valami szép látvány, főleg egy fiú szemében... A régi sebek szinte meg sem moccannak a helyükről:) Valami tapasztalat más lányoktól?:)
2008. nov. 29. 22:06
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
15%
nekem nem szőrös..
2008. nov. 29. 22:30
 2/37 A kérdező kommentje:

Örülj neki:) Én is úúúgy irigylem azokat a lányokat, akiknek szép feneke van...

:)

2008. nov. 29. 22:34
 3/37 anonim ***** válasza:
9%
nem
2008. nov. 29. 22:37
 4/37 anonim ***** válasza:
61%
Nekem szőrös és nem különösebben érdekel...szerintem senki sem nézegeti...
2008. nov. 29. 22:50
 5/37 anonim ***** válasza:
93%

nem vagy egyedül nyugi :D

én a gyantázást javaslom. járj kozmetikushoz, aki gyantázás után bekeni bőrnyugtató krémmel, amitől nem fogsz kipattogni :) aztán akár meg is kérdezheted, hogy milyen márkájú a krém, és vehetsz magadnak és otthon is lehet ügyeskedni :D

a sebekkel nem tudom micsinálj :) de arra is biztos van vmi kencefice.. :P

2008. nov. 29. 23:54
 6/37 anonim ***** válasza:
97%

Nekem is szőrös! Épp az előbb szomorkodtam itt magamnak, hogy jaj istenem... aztán megláttam ezt a kérdést :D

Nekem konkrétan nem csak ott "belül, középen" hanem még kívül is a fenekem. De nagyon durván úgy mint a nuni részen. Ráadásul fekete és szúr, szóval mindenképpen észrevehető.

Nekem ma este az jutott eszembe, hogy majd megpróbálom epilátorral. Borotvával meg se próbálom, mert csak rosszabb lenne szerintem.

Abban bízok, hogy majd ha egyszer elmegyek kozmetikushoz legyantázza ott is.

2008. nov. 30. 01:17
 7/37 anonim ***** válasza:
84%
Egy kicsit mindenkinek szőrös... Persze nem annymira mint az uccsó válaszadónak, de ott lent igen. Nekem is.
2008. nov. 30. 10:35
 8/37 anonim ***** válasza:
95%
nekem az szőrös. én borotvával szoktam eltüntetni. nekem igazából nem erősödött. mást nem merek kipróbálni félek h fájna.
2008. nov. 30. 11:16
 9/37 anonim ***** válasza:

-az +is

az előző válaszoló voltam bocsi :)

2008. nov. 30. 11:17
 10/37 A kérdező kommentje:

Én is a farpofákra gondoltam:) Ott belül mindenkinek szőrös, ez nem is kérdés:)

Most vettem a dm-ben szőrtüszőgyulladást csökkentő krémet, próbáljátok ki:)

2008. nov. 30. 12:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!