Szerintetek gáz, ha egy lánynak télen szőrös a lába? Hosszú nadrágot hord, csak tesin amikor öltözik látszik.
Figyelt kérdés
15/L2010. dec. 14. 20:20
2/6 anonim válasza:
Nem. Illetve, azért függ ez a társaságtól is. Mert mi a csajokkal abszolút toleránsak vagyunk az osztályban. Nem zavar minket senkin semmi, amikor át kell öltözni. Szőrös láb, szőrös hónalj, pici felesleg... Nem érdekes.
Viszont, ha rövidnadrág van rajtad tesin, ujjatlan, azért úgy megint más a helyzet. De akkor is inkább csak a fiúk miatt... :)
3/6 anonim válasza:
Hát nem tudom.Igazából engem nem nagyon érdekel,hogy más szőrtelenít-e vagy sem ilyenkor,most azért mert mondjuk az egyik bnőmnek szőrös a lába,meg a hónalja télen,nem fogok rá másként nézni,vagy csak egy ismeretlen csajra,de mondjuk ez tavasszal meg nyáron szerintem gáz.Mindenesetre én nagyon elszégyellném magam,ha vki meglátná a szőrös lábam,hónaljam,ezért egész évben,mindent,mindenütt típus vagyok!:)
4/6 anonim válasza:
télen én is lusta vagyok lábatborotválni, úgyhogy szerintem nem gáz :D de ha bepasizol, azért szedd le :P
5/6 anonim válasza:
télen énse szedegettem le a szőrt a lábamról annyi évesen. a csajok az öltözőben is tök leszarták, ők se nagyon szedték. nemis értem minek érdekelné ez másokat, nem az ő lábuk.
6/6 anonim válasza:
szerintem vonzóbb vagy és jobban festesz,ha szőrtelenítetted magad,de télen én sem szoktam. esetleg,amikor a barátommal vagyok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!