1/4 anonim válasza:
Kérlek, ne vegyél ilyen mélyülepű nadrágokat. Teljesen elrejti az alakot, ocsmány. Képeken lehet hűdejólmutat, viszont élőben, a hétköznapokon borzalmas. Alacsonyabb lányokon ráadásul még rettenetesebb. Ha fiú vagy, akkor méginkább hanyagold :)
16/F Fehérvárról
2/4 anonim válasza:
Megnyílott most az Alba Plázában a Retro, pénteken és láttam ott pont ugyanezt a nadrágot. Én is megvenném, ha nem lenne ilyen nagyon drága.
19/L
3/4 A kérdező kommentje:
hát igen nem olcso :) pont ezért nekem utánzat is jo lenne :) máshol nem láttál?:)
2011. okt. 30. 12:11
4/4 anonim válasza:
Nem sajnos :/ pedig én aztán tényleg minden fehérvári ruhaüzlet árukészletében otthon vagyok, a legkisebb kínaitól a turiig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!