Gáz ha egy lánynak szőrös a karja?
A végén ez is olyan ciki lesz mint a lábon?
Téged zavar,ha egy lánynak szőrös a karja?
Fúú, írtó gázzz.. Lassan a festett szemöldök is követelmény lesz, vagy mi?! o_O
Szerintem természetes, és aki máshogy gondolja, az szőrfóbiás!!
az erős fekete szőr igenis gáz. az a "pasi" meg aki aztírta h ha csupaszt akar akkor keres egy 6 évest :D nahát annak kívánom h eccer majd, mondjuk petting közben, fekszik, a lány éppen a péniszén dolgozik, a fiú kinyitja a szemét, odanéz, és azt látja hogy egy kis yeti ütyködik a péniszén....:D nnnah...remélem emlékezetes lesz :D
amúgy nem csak a 6 éveseknek csupasz a karjuk, hanem azoknak a nőknek is, akiket vastag fekete szőrrel áldott meg az ég, és van bennük annyi szépérzet, hogy ettől megszabadulnak.
Hát nekem sajnos dús és hosszú(másfél-2cm) de barnás színű, nem fekete.De úgyutálom.Évekig cikiztek miatta.De nekem már alsós koromban is szőrös volt a kezem, a lábam, hónaljam is szval én ilyen peches vagyok.
És amúgy oylan lány vagyok aki törődik magával ez látszioka külsőmön is, de nem engedik a szüleim a kezem szőrtelenítését, mert hogy gyenge szőr még.És ez igaz is, de néha úgytud virítani, hogy ha olyanok a fényviszonyok.Ál nagyon utálom:(
Bocsi a regényért, és a kérdésre válaszolva:szerintem ha szőkés a szőr akkor semmi gond nincs vele, nemúgy mint az enyémmel:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!