Fiúk! Titeket mennyire zavar, ha egy lánynak szőrös a keze?
Figyelt kérdés
Kb 1 centi hosszú szőke szőrszálak. MI a véleményetek róla? undorító? vagy tök mind1?2009. máj. 22. 14:57
1/11 anonim válasza:
A szőke még hagyján de a fekete az valami borzalom.
4/11 anonim válasza:
Gondolom karja, nem keze. Egyáltalán nem undorító, ha szőke!
5/11 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem undorító,de ha Téged zavar le is lehet szedni.A barátnőn gyáron mindig leszedi,de télre meghagyja.Nekem így is úgy is tetszik.
6/11 anonim válasza:
Távolítsd el. szőrös kéz egy nőnél igenis nagyon csúnya! a szőke szőrszálak is látszódnak, ha megcsillannak a napfényben, pláne ha egy centis.
7/11 anonim válasza:
Semennyire!! Olyan sráccal ne is állj szóba, aki szerint az! Ilyet még nem is hallottam.. Mi az, hogy szőke szőr undorító valakinek a karján?! Hova jut ez a világ!?!
8/11 anonim válasza:
Uhh basszus ez már tényleg durva. Én szedetem, de azért mert nekem elég sötét szőröm és világos bőröm van. De h a szőke szőr undorító lenne...uhristen:S Ha nem feltűnő, akkor egyáltalán nem gáz.
9/11 anonim válasza:
Akinek van agya az tudja, hogy egy nő is szőrös, nem csak egy férfi. Ez természetes.
Szerintem egyáltalán nem gáz, sőt nekem sok barátnőmnek elég sötét szőr volt a karján. Nem mindegyik borotválta. Engem nem zavart, nem azért szerettem bele egyikbe sem.
Ne foglalkozz vele, főleg ha szőke nem is kell leszedned.
10/11 anonim válasza:
iste nem nem lehet egy nő mindenhol teljesen csupasz ! miekt várnak már el tőlünk omfg...a karon teljesen oké és aki nem akarja az odalent se csupassza meg magát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!