Fiúk, zavar benneteket, ha egy lánynak nem puha a sarka és érzitek? Lányok, Ti mit tesztek ellene?
Használj habkövet, kend be minden este jó vastagon krémmel és húzz fel egy cérnazoknit, hogy ne jöjjön le a krém. Ettől tuti hogy puha lesz:)
17/L
Aki nem szokta a nőjének a lábát puszilgatni harapdálni, az lefogja sz*rni.
Bevallom engem zavarna, ha a bokádat puszilgatom és a sarkad meg dörzsöli a bőröm :)
De azt is hozzákell tenni hogy mániám a lábszex azért van ilyen elvárásom :D
19/F
Szerintem elég csúnya, ha egy lánynak repedezett, fehéres a sarka, nagyon igénytelen.
Mivel nekem extra érzékeny bőröm van, az őrület határán vagyok néha a lábam miatt. A sarkam kiszárad, a talpamon a párnácska szintúgy, a lábujjaimról hámlik a bőr. Rengeteget kell foglalkoznom, hogy szépen nézzenek ki, mert ha 3-4 napig elhanyagolom, már csúnya.
Minden reggel bekenem testápolóval, keveset rakok fel, ami hamar megszárad, este pedig vastagon, és húzok rá egy spéci zoknit, amit direkt erre találtak ki. Krémezés előtt persze ledörzsölöm habkővel. Kétnaponta direkt lábra való krémet használok, de abból keveset, mert kevés van benne és drága:) Hetente egyszer mézes-cukros keverékkel alaposan leradírozom, ugyanígy hetente egyszer pakolást teszek fel. Hideg-meleg váltófürdőt készítek levendulával, ha épp van rá időm. Heti 2x pedikűrözök, az is sokat számít:)
ma 10:16
Remélem azt tudod, hogy minél gyakrabban csinálod, annál jobban ösztönzöd a bőrt, h termelődjön, és annál rosszabb lesz a helyzet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!