Fiúk, titeket nagyon zavar, ha egy lánynak zsíros az arcbőre?
15 éves vagyok, sok vizet iszom, sok zöldséget és kevés zsíros ételt eszem. Az arcomat minden nap minimum kétszer tisztítom, van hogy háromszor, de akármilyen zsíros bőr elleni krémet és tonikot kenek rá, nem használ. Nagyon hülye bőröm van, van, ahol zsíros, van, ahol száraz, és van, ahol zsíros és száraz egyszerre. A szárazzal mégtudok mit kezdeni, de a zsírosság nem múlik el. Nincs sok bőrhibám meg pattanásom, csak a bőröm minősége, ami nagyon zavar.
Szerintetek undorító? Néha használok mattító alapozót, de nincs időm minden szünetben újrasminkelni magam, nap végére pedig lejön. Korrektorozni szoktam, ha az lekopott, úgy picit jobb a helyzet, de még mindig nem szép. Nem szeretném agyonsmikelni magam, csak valami normálisabb bőrtípust. Köszi a válaszokat! :)
Először is bocsi, hogy lányként írok ide. Gondolom téged is zavar, így gondolom a fiúkat is. De nem tehetsz róla. Kozmetikus, vagy bőrgyógyász nem tud vele valamit kezdeni? Menj el, de szerintem inkább a bőrgyógyászhoz, hátha tud megoldást találni a problémádra.
15/L
Régen jártam kozmetikushoz, de utánanéztem, és árt a bőrnek, ha nyomkodják (pedig én is szoktam néha). Bőrgyógyászhoz is járok, és tudom, hogy kombinált a bőröm. Régen zsíros volt, csak az "almácskáimat" kiszárította a zsíros bőrre való kezelés. Ha azokat normálisan hidratálom, már nem kombinált, hanem újra zsíros bőröm lesz (hurrá), ezért keresek zsíros bőrre még mindig.
Mindenesetre próbálkozom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!