Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Egy lánynak elfogadott a...

Egy lánynak elfogadott a szőrös kar?

Figyelt kérdés

Gondolkozom azon, hogy szőrtelenítsem-e a karomat is. Ha olyan apró kis (szőke) pihék lennének, nem lenne vele gondom, de kicsit sok is van, és hosszúak... Akkor "illő" lenne inkább szőrtelenítenem, nem? Úgy tudom hogy az epilátortól ritkul a szőr, a szőr mérete is változik így? :S Szal rövidebb lesz?

15/l

2011. máj. 11. 17:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
26%
Én gyantázom. De lehet szőkíteni is.
2011. máj. 11. 17:40
 2/14 anonim ***** válasza:
81%
Elfogadott, de én jobban érzem magam, ha nem szőrös, én epilálni szoktam és azzal jól elvagyok, bár nem veszem észre, hogy ritkulna.
2011. máj. 11. 17:43
 3/14 A kérdező kommentje:
Igen tudom,de a szőkítéstől szinte ugyan úgy látszik. :/
2011. máj. 11. 17:43
 4/14 anonim ***** válasza:
87%

Én is gyantázom,magamon nagyon zavar ha szőrös(főleg hogy aránylag hosszú és sötét szálak nőttek).

17L

2011. máj. 11. 17:50
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor már inkább gyanta. Próbáltam az epilálást is, de azt nem tudtam végigcsinálti annyira bekönnyeztem a fájdalomtól. A hideggyanta vált be jobban. Pár húzást kibírok, az epilálás sokkal tovább tart és sokkal szenvedősebb. A szőkíést nem javaslom.
2011. máj. 11. 17:50
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Én borotválom..Gyantára fogom váltani.Szerintem is esztétikus,ha a kezedet is leszőrteleníted.:) Sokan nálunk még a hónalját sem borotválják.pfuj :$:\
2011. máj. 11. 17:56
 7/14 anonim ***** válasza:
55%
Ha szőke vagy ha nem látszik annyira akkor nincs értelme,de ha tényleg hosszú és fekete az engem taszít :/
2011. máj. 11. 18:02
 8/14 anonim ***** válasza:
84%
igazából engem nem zavar máson a szőrös kar, ha nem olyan mintha bundát hordana, de magamon nem szeretem, epilátorral mindig leszedem
2011. máj. 11. 18:08
 9/14 anonim ***** válasza:
44%

Gyantázd le, vagy valamit csinálj vele, nem szép, ha szőrös!

Sajna nekem is mindig sz*rakodnom kell vele, plusz macera, de muszáj :(

2011. máj. 11. 21:24
 10/14 anonim ***** válasza:
82%
Nekem is sötétebb a szőr a karomon, de ahogy jön a jó idő úgy hozzábarnulok és már nem zavar.
2011. máj. 11. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!