Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Egy lánynak elfogadott a...

Egy lánynak elfogadott a szőrös kar?

Figyelt kérdés

Gondolkozom azon, hogy szőrtelenítsem-e a karomat is. Ha olyan apró kis (szőke) pihék lennének, nem lenne vele gondom, de kicsit sok is van, és hosszúak... Akkor "illő" lenne inkább szőrtelenítenem, nem? Úgy tudom hogy az epilátortól ritkul a szőr, a szőr mérete is változik így? :S Szal rövidebb lesz?

15/l

2011. máj. 11. 17:32
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Már egyszer-kétszer leepiláltam, kibírtam. Asszem neki is fogok állni most is, mert engem is eléggé zavar. =/ Köszönöm a válaszokat!
2011. máj. 12. 17:05
 12/14 anonim ***** válasza:

Nekem bevált az epilálás, kevesebb lett, de vannak erősebb szálak, vannak pihék is :D

Én már csak épp, h érzek valamit.

2012. dec. 26. 13:24
 13/14 anonim ***** válasza:
53%
ne szőrtelenítsd, van akinek az jön be :))) Pl nekem.
2013. júl. 1. 16:26
 14/14 anonim ***** válasza:
NEM muszáj leszedned! Ez egy természetes dolog. Nincs benne semmi visszataszító, emberek vagyunk és szőrösek. Nincs olyan, hogy “elfogadott” vagy “nem elfogadott”!!! Ez a TE tested, ha neked szőrszálakkal jobb akkor maradjon, ha zavar akkor szedd le. Én pl télen egyáltalán nem szedem le, sehol, se a lábam se a karom se más tájékon. Persze ez attól is függ van-e párkapcsolatom, de utálom leszedni és a társadalom nyomására kezdtem el. Nagy hiba volt, azóta sokkal erősebb. Epilálást ajánlom, nekem pl a lábamon már alig nő vissza. A karodon viszonyt érzékenyebb a bőr, utána radírozd le és használj testápolót.
2023. márc. 28. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!